Помощ, помогнете ми, убиецът на Невена е на свобода, седи

...
Помощ, помогнете ми, убиецът на Невена е на свобода, седи
Коментари Харесай

Майката на Невена, клана от рецидивиста инвалид Васил, моли за помощ

Помощ, помогнете ми, килърът на Невена е на независимост, седи пред къщата ни, с родата му и гледа безочливо, по какъв начин ще се прибера вкъщи, по какъв начин ще заспя?! С подобен вик за помощ се обърна майката на ранената с нож Невена Тегова от Петрич.

Жената се възвръща от психическите и физически контузии, породени ни от безпощадното ръгане на инвалида Васил, който в събота с нож и нанесе няколко прободни рани и заплаши съществено живота ѝ, написа struma.com.

Днес Невена има незабавна потребност от помощ, нуждае се от кръвопреливане, по тази причина майка ѝ моли, хората, да се свържат с нея и да дарят кръв за уплашената ѝ щерка. Оказа се, че същият този очевидно безсилен човечец, който се придвижва с патерици, неподвижен, поради претърпян инсулт е лежал 12 години в пандиза за същото закононарушение.

Вчера в правосъдна зала той се правеше на жертва, какъв брой бил зле в ареста, по какъв начин му паднало кръвното, а през днешния ден седи несмущаван пред дома си, в очакване на правосъдното решение в петък. Вчера гледаха мярката му за неотклонение и юристът на Васил Василев изиска по-лека за него, защото бил доста болен. Василев съвсем проплака в съда, търсейки благосклонност поради влошеното си здраве.

Съдът назначи експертиза и отсрочи делото, изведоха Васил, който е с обвиняване в опит за ликвидиране и взехме решение, че го връщат в ареста. Оказа се, обаче, че след приключването на 72-часовата прокурорска мярка, до произнасянето на съда, в промеждутъка от вторник до петък той е на независимост.

А в петък съдът откакто види назначената експертиза за здравословното му положение ще се произнесе дефинитивно - къде е мястото на Василев вкъщи, или в ареста. А до тогава майката на Невена трепери.

Заварихме я в полицията, където бе отишла да търси помощ против него. "Как ще ме защитят, кой ще ме отбрани ", плачеше дамата.

"Та той оня ден ми сподели, че ще ми отреже главата като на пиле, по какъв начин да си легна, един шут на вратата ми и е влезнал. Той е палач, да не се прави на жертва.

За какъв апартамент приказва, няма жилища, ние си имаме, грижили сме се за него, аз 2 години му купувах медикаментите, това ли сме заслужили. Но очевидно не сме го познавали, този човек е нечовечен, оня ден беше доста ужасно.

Невена още е в потрес, има потребност от кръв. Мили хора, в случай че някой желае да помогне на детето ми, апелирам ви обадете се. Знаете къде живеем в Петрич, съграждани помогнете ни ", проплака майката на Невена.

Семейството живее в региона на магазини "Рай ", умоляваме петричани, които желаят да дарят кръв за Невена да се свържат с майка ѝ.
Припомняме, че след фамилна драма Васил Василев развъртя ножа и рани Невена, настаниха я в болница с заплаха за живота. Той е с повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране.

Майката на Невена ще изиска защита от полицията, до момента в който, до момента в който съдът реши ориста на Василев. "Ако той е на независимост, значи ние с щерка ми не можем да се приберем вкъщи.. ", сподели мощно разтревожената жена.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР