Помощ на пострадал български гражданин е била оказана в белгийския

...
Помощ на пострадал български гражданин е била оказана в белгийския
Коментари Харесай

Българин в тежко състояние е спасен в Белгия след сигнал на тел. 112 у нас

Помощ на потърпевш български жител е била оказана в белгийския град Шарлероа , откакто чиновници на дирекция " Национална система 112 " са предали сигнал за примрял български жител, получен на незабавния телефон у нас в 06.16 ч. тази заран. Мъжът бил в тежко положение, откакто при рухване си блъснал главата , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Пострадалият съумял да се обади на собствен сътрудник в България, който подал информацията на незабавния номер. Сигналът незабавно бил предаден от районния център на " Национална система 112 " в София на телефон 112 в Белгия, а от там - на Спешна здравна помощ за оказване на нужната съответна помощ.
 Откриха тялото на българин в Испания
Откриха тялото на българин в Испания

Тийнейджърът липсващ на 5-ти януари

За последните 24 часа на незабавния телефон у нас са постъпили 7 977 позвънявания на жители , от които 1 466 са били от компетентността на полицията.

Сред сигналите от денонощието е и подаденият от. Към 21.00 часа нощес планински спасители откриват изгубилите се две шестнадесетгодишни момчета в планината. Два часа по-рано те алармират на телефон 112, че са изгубили ориентир. Благодарение на внедрената разширена мобилна локализация (Advanced mobile location - AML) младежите са открити за по-малко от два часа и са превозени до хижа " Алеко ".
 Мъж е в безсъзнание след рухване от Боянския водопад Обновена
Мъж е в безсъзнание след рухване от Боянския водопад

След сигнал за паднал катерач
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР