Поморийските братя Недялко и Емил Гетови, Боян Кабов-Бекира и Дидо

...
Поморийските братя Недялко и Емил Гетови, Боян Кабов-Бекира и Дидо
Коментари Харесай

Скандални подробности за разбитата бургаска наркобанда! СНИМКИ показаха кои са главорезите, но босът им...

Поморийските братя Недялко и Емил Гетови, Боян Кабов-Бекира и Дидо Киндела са водачите на новата наркобанда, която през днешния ден бе разрушена при спецакция в Бургас. Както БЛИЦ заяви, при интервенцията на ГДБОП и Спецпрокуратурата в ареста се озоваха 12 души.  На пръв взор обаче прави усещане, че измежду закопчаните липсва управителна фигура – така наречен необут, какъвто е наложителен за всяко ОПГ. Никои от изброените не е изявен водач, с цел да може да работи толкоз безнаказано, в това число да тормози непослушните дилъри, както признаха през днешния ден шефовете на ГДБОП и Спецпрокуратурата.


Двамата братя Гетови са посочени за водачи в новата група

Спецакцията поразително наподобява на тази против избраните от държавното обвиняване като ММА бойци Георги Карчев, Илко Паскалев и компания. Те също бяха хванати със супер съвременна лаборатория за марихуана, само че по този начин и не стана ясно кой ги управлява. В ареста се озоваха единствено така наречен лейтенанти, само че не и босът, написа " Флагман ". Освен с трева, новата формация е търгувала и със синтетична дрога – главно пико. За тях даже работели „ готвачи”, които били много положителни.


Боян Кабов е непосредствен другар с Гетови, сега и той е зад решетките

Тази вечер предстоят още арести в Поморие. Полицията продължава да търси още свързани с новата наркобанда. Това важи и за известния дилър Димитър Трендафилов, по прякор Спортния. Все още не е ясно обаче дали той има някакво отношение към групата и продавал ли е въобще за тях.

В момента представители на ъндърграунда седят в кафене в центъра на Поморие и се обзалагат с служители на реда кой от Неуловимия, Легендата и Безсмъртния, за каквито се мислели членовете на новата група, ще се озове зад решетките.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР