Поморие. Причината да съм тук е съпричастността към тракийската кауза,

...
Поморие. Причината да съм тук е съпричастността към тракийската кауза,
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Иво Христов в Поморие: Държавата не успя да реши проблема на тракийските бежанци в България, но Европа ни дава този шанс

Поморие. Причината да съм тук е съпричастността към тракийската идея, която за 100 години не е изгубила своята емоционалност и своята новост. За 100 години българската страна не съумя да реши казуса на тракийските бежанци в България, само че Европа ни дава този късмет. Считам, че казусът на тракийските бежанци би трябвало да бъде предусловието, което България да слага преди всяко бъдещо съглашение сред Европейски Съюз и Турция. Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Иво Христов по време на Националния тракийски събор „ Гергьовден “ в Поморие, в който вземат участие хиляди жители и над 100 фолклорни състава, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
Иво Христов организира среща и с хората от локалния пенсионерски клуб. Пред него те сложиха въпроса за централно финансиране на пенсионерските клубове, които понастоящем зависят от общините. „ Считам, че това е основателно, защото би трябвало да има държавна политика към хората от третата възраст “, разяснява претендентът за евродепутат. Той посети и манастира „ Свети Георги “ в Поморие, където прегледа музейната експозиция към храма. Христов бе придружаван от народния представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Петър Кънев, регионалния водач на Българска социалистическа партия - Бургас Стойко Танков и ръководителя на Българска социалистическа партия – Поморие Никодим Стоянов.
Кандидатът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ доктор Десислав Тасков се срещна с поданици на град Обзор, общ. Несебър. С него бе и националният представител Тодор Байчев. По време на срещата се дискутираха редица въпроси, свързани със опазването на здравето, образованието, неналичието на доверие в институциите, ниските приходи, неналичието на работни места, безспорното обществено неравноправие. „ Изборите за европейски парламент са доста значими, тъй като по този метод можем да променим освен Европа, можем да променим и нещата вътре в страната ни “, акцентира доктор Тасков. По тематиката за опазването на здравето той разяснява, че здравето не е равно на пари, а лечебните заведения не би трябвало да бъдат търговски сдружения. По думите му, опазването на здравето би трябвало да е в услуга на цялото общество, а освен на една част от него.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР