Поморие. До 23 юни 2019 година Ахелой отново е домакин

...
Поморие. До 23 юни 2019 година Ахелой отново е домакин
Коментари Харесай

Бургас: XIII Международен конкурс на изкуствата „Радост на брега” представя концерти в Ахелой и Поморие

Поморие. До 23 юни 2019 година Ахелой още веднъж е хазаин на Международния конкурс на изкуствата „ Радост на брега “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Поморие . Близо 700 участници от Украйна, Русия, Индия, Словакия, Унгария и Румъния ще се показват на сцената посредством: музика, танц, изобразително и театрално изкуство, литературно творчество и мултимедийни планове. Целта на събитието е да се даде поле за изява в разнообразни области. Талантите са разграничени в 5 възрастови групи, а умело жури ще отличи най-хубавите за 2019 година Откриването ще бъде довечера от 19.00 ч., на откритата сцена в градския парк на Ахелой, а заключителният концерт ще се организира на 23 юни 2019 година (неделя), от 19.00 часа. Талантите ще се изявят на още две подиуми в Поморие. Специални посетители на града ще бъдат музикантите от унгарската група „ Шнапс Бенд ”.
Тази вечер в гр. Ахелой на откритата сцена в градския парк от 19.00 часа следва разкриване на XIII Международен конкурс на изкуствата „ Радост на брега “.
На 22 юни (събота) в гр. Ахелой на откритата сцена в градския парк от 19.00 часа ще се организира конкурсна стратегия „ Радост на брега “.
На 23 юни (неделя) в гр. Ахелой на откритата сцена в градския парк от 19.00 часа ще се организира финален концерт „ Радост на брега “. В гр. Поморие на външната сцена на НЧ „ Светлина 1939 ” в кв. Св. Георги от 18.00 часа следва концерт „ Радост на брега “. В гр. Поморие на външната сцена на Народни читалище „ Просвета 1888″, пл. Св. Св. Кирил и Методий ” от 19.30 часа ще се организира концерт на унгарската група “Шнапс Бенд ”, посетители от побратимения град Аяк.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР