Помогни ми“ се казва новият сингъл на No More Many

...
Помогни ми“ се казва новият сингъл на No More Many
Коментари Харесай

No More Many More с премиера на „Помогни ми“ – песен-поезия за времето, в което живеем

„ Помогни ми “ се споделя новият сингъл на No More Many More , който излиза през днешния ден, 3. 12., с премиера на видеото в YouTube канала на. „ Помогни ми “ е първи сингъл от идния да излезе трети албум на българската рок група, присъща с дълбочината и интуитивността на текстовете си, въздействащите мъжки двугласия и директните истини, които се сипят безпощадно с всяка дума и акомпанимент от техните песни.   



Във видеото на „ Помогни ми “, въодушевено от несигурните и самотни времена на изолираност и  настройване на хората един против различен, основни герои са страстите. Десетки почитатели на бандата изпращат свои персонални фотоси, които отразяват метода им на разбиране на заобикалящия свят. Въздействащите фотографии стават част от видеото на бандата по концепция и осъществяване на Росица Николова – Chewbacca. Текстът на „ Помогни ми “ е следващата рок лирика от Методи Кръстев, който реди думите като плесници – „ в случай че в земята се заслушаш, ще чуеш ария вместо звук “. В песента като посетител музикант се включва и Георги Георгиев от с безпощадна бас партия.  

No More Many More ще извърши тази и още доста обичани техни песни на на Студентския празник в клуб ROCK`N`ROLLA в София на 8 декември, сряда. Събитието с всички елементи е. Междувременно бандата интензивно работи и съвсем е подготвена с третия си албум, който следва да излезе през идната година.  

Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.



Фейсбук
Instagram
YouTube

Spotify

Bandcamp  

PRManagement:  

ПОМОГНИ МИ  

Музика и текст: Методи Кръстев
Аранжимент: No More Many More
Микс и мастеринг: Огнян Кьосовски
Видео - монтаж и пост-продукция: Росица Николова-Chewbacca
Оператори: Александър Наков, Милена Накова и Крум Карапаунов

Фотокредит: Росица Николова-Chewbacca
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР