Помогнете още веднъж на малката Аврора.Излязла през 2014, Child of

...
Помогнете още веднъж на малката Аврора.Излязла през 2014, Child of
Коментари Харесай

Излезе Switch версията на Child of Light

Помогнете още един път на дребната Аврора.
Излязла през 2014, Child of Light, дребната красиво нарисувана приказка на Ubisoft, получи версия и за Nintendo Switch. Излизането на играта за платформата на Nintendo е съпроводена от видео, което може да видите нагоре.

„Поставена във фантастичния, акварелен свят на Лемурия, Child of Light споделя за Аврора, принцеса, тръгнала на дълго пътешестване, с цел да избави своето кралство благодарение на тайнствен другар, назова Игницилус. В хода на своето премеждие, Аврора ще събере живописен кръг от съдружници, които ще се причислят към нея в битката, ще се изправят лице в лице с враговете ѝ, в походов комбат. Подобрявайте уменията на този екип и тяхното снаряжение, с цел да се справяте с още по-големи провокации и решавате загадки, с цел да напредвате към щастливата развръзка“, гласи анонса на Child of Light Ultimate Edition, версията на играта за Switch, която идва с допълнения, нови куестове и още доста изненади, както и опцията да играете с другар, който да управлява Игнилициус.

След Child of Light, напълно обикновено е да чакаме и различен дребен шлагер на Ubi, изработен благодарение на UbiArt да излезе за Switch – Valiant Hearts. Това беше доказано по-рано тази година от студиото, само че към момента нямаме точна дата за дебюта ѝ.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР