Помня и по-тежки отношения в тези контакти между президент и

...
Помня и по-тежки отношения в тези контакти между президент и
Коментари Харесай

Първанов за отношенията Борисов-Радев: Силни личности, които трудно мелят помежду си

Помня и по-тежки връзки в тези контакти сред президент и министър председател. Става дума за мощни персони, мощни като фигури, които мъчно мелят между тях.

Това разяснява в студиото на „ Здравей, България “ по Нова телевизия някогашният държавен глава Георги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през интервала 2002-2011... към профила във връзка връзките сред Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила.

Според него контактът сред двамата е минал през стадий на въоръжен неутралитет след припламванията на искри към разпадналия се КСНС.

„ След това имаше интервал на спокойно битие от двете страни на Дондуков “, добави още Първанов.

Той посочи, че времето в този момент е друго и пред премиера и президента стоят други проблеми.

„ Трябва да има мощна съпротива, която да се възприема като опция. Сега по-скоро се възприема като част от пейзажа “, разяснява още политическата конюнктура в страната някогашният държавен глава.

Според него говоренето, че ще има предварителни избори след една година е с цел да не се разяснява, че ще има такива в този момент.

По мотив абсурда „ Кумгейт “ Първанов добави, че съгласно него е неприятно, когато се назначават родственици. Но огромният въпрос е някой ще ревизира ли кои са роднините, които са се облагодетелствали и от бордовете.

„ Че някой получава заплата в детска градина, не е проблем “, посочи Първанов.

Бившият президент добави още, че има прекалено много реплика в българската политика.

Първанов съобщи, че сега се е отдал на писането на книга, с която ще се опита да обработи големия масив от документи, трупан през годините.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР