Помнително писмо от краля Чарлз обсъжда непоносимата празнота“ на скръбта

...
Помнително писмо от краля Чарлз обсъжда непоносимата празнота“ на скръбта
Коментари Харесай

Крал Чарлз говори за „непоносимата празнота“ след загубата на любим човек само четири месеца след смъртта на принцеса Даяна в писмо, което написа на приятел през 1997 г.

Помнително писмо от краля Чарлз разисква „ непоносимата празнина “ на скръбта четири месеца след гибелта на принцеса Даяна, излезе нескрито 27 години по-късно 

Той написа: „ Мислех толкоз доста от теб през вчерашния ден и през днешния ден, знаейки какъв брой надълбоко ще бъдеш обиден от вчерашните трагични вести за скъпата Лиз.

„ Сърцето ми кърви за теб, както мога да си показва, ами цялостната мъка и обезсърчение, през които би трябвало да сте минали през всичките тези сърцераздирателни месеци, които познавате за заболяването на Лиз.

„ Всички ние, които знаем вие – и сте толкоз привързани, че и двамата – сте почувствали мъката по доста по-слаб метод, несъмнено, само че сте копнеели да размахате магическа пръчка, с цел да измененията обстановката.

" Често си мисля, че това е най-лошата част от всичко да не можеш да окажеш помощ по какъвто и да е градивен метод, с изключение на да казваш непрекъснати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР