Помните времената, за колко време ремонтирахме мостове, речни корита. Минах

...
Помните времената, за колко време ремонтирахме мостове, речни корита. Минах
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Видин: В петък вотът няма да мине

" Помните времената, за какъв брой време ремонтирахме мостове, речни корита. Минах по цялото трасе - нищо не мога да ви развеселявам и там. А и вашето безмълвие - няма митинги, не викате ръководещите, не викате тука, всичко ви е наред. В момента, в това, което се е трансформирала България, няма късмет. Минах около църквата " Свети Димитър ", строи се с единия милион, който го оставих аз. Вие сте си отговорни. То не бяха площади, не бяха църкви и манастири ", съобщи на среща с жителите на Видин и симпатизанти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
" Вие все едно живеете на друга планета. Мене ме скъсаха да ме подиграват - Битко бибитка. Щом допуснахте такива (ПП) да станат първа политическа мощ, в този момент ще траем и ще си сърбаме попарата. Горивата минаха на 3 лева А на мене за 2,20 лева ми правеха митинги. Инвестициите спаднаха при държавните управления на Радев и на четворната коалиция. Къде е корупцията? Единственото, което ви давам обещание, че в България ще продължи да пораства - това е външния дълг. И няма да го видите къде. Какво можем да създадем? Шансът да има по-здрав надзор е от локалните избори да имаме локална власт. Колкото по-добре се визиите, толкоз повече няма да ви въздейства сглобката ", продължи да се гневи Борисов. " За да има оптимизъм, би трябвало да бием на изборите! ", заключи Борисов и изброи по какъв начин се е справил с финансовата рецесия, гръцката рецесия и Ковид рецесията.
 
И съобщи, че със сърце и душа ще работи за Видин, Враца и Монтана. " За тези години по този начин финансите се нарушиха, че би трябвало да молим Асен Василев да е вълшебник. В законодателната власт свършихме много работа. 3 години няма проект за въстановяване, в този момент се приема. Кметовете по какъв начин са се справяли, не знам. И все пак градовете ви са от малко малко добре. Защо бих този път, като няма оптимизъм. За да го има, би трябвало да биете доста на изборите. Много пъти сме се измъквали от тежки обстановки. 2009 година беше най-тежката финансово-икономическа рецесия в света - измъкнахме се. После гръцката рецесия, КОВИД, войни... Дайте доверие на нашите претенденти. И 5, и 6 пъти да се събираме тук, изгода няма, в случай че нямаме добър резултат ", сподели Борисов.
 
" В петък вотът няма да мине, споделям го за публицистите... Убеден съм, че дружно можем доста повече. С спора в Израел - съвършена реакция. И на Мария Габриел с докарването на българите, и на Росен Желязков с осветяването на Народното събрание ", разясни Борисов. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе във Видин, където бе събран активът от Видин, Монтана и Враца.
 
На събранието на ГЕРБ бяха показани кандидатте за кметове на общини от Северозападна България. Събранието откри зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова. Пътят до Видин трябваше към този момент да е подготвен, вместо това едни неоформени човечета играеха на " стражари и апаши ", сподели тя.
 
" Нашите съперници ще кажат, че някой ни е задължил да бъдем тук. Но това, което ни задължава, е вярата в водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Всичко, което хубаво се е случило тук, беше от времето, когато той беше министър председател. Видин изостава във всяка една сфера. Някой ще кажа, че за това е отговорна страната. Проблемът е, че той изостава и в бъдещето си. Видин има ужасно доста запаси и аз не мога да схвана за какво той е на това състояние ", сподели Александър Матеев, претендент за кмет на Видин.
 
" Трябва да бъдем реалисти и да имаме вяра в тези, които могат. Не би трябвало да вършим опити, а да залагаме на можещите. Ако желаете нашите градове и общини да имат положителни стопани, би трябвало да избирате тях. Крайно време е да бъдете единни ", прикани от трибуната кметът на Враца Калин Каменов.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР