Помните танцьорката Мирела от Игри на волята, която бе сред

...
Помните танцьорката Мирела от Игри на волята, която бе сред
Коментари Харесай

Ще повярвате ли?! Мирела от "Игри на волята": Стоя на сухо от много време! (признанията й шокират)

Помните танцьорката Мирела от " Игри на волята ", която бе измежду най-желаните и харесвани участнички във формата. Надали има човек, който би предположил, пък даже и на смешка, че точно Мирелчето ще стои на изсъхнало, освен това от доста време.

Да, само че е самата истина, с която тя втрещи всички. Мирела искрено показа, че не го е правила от в действителност дълъг интервал, само че това е нейно предпочитание и по този начин й харесва. Чувствала се свободна, добре със себе си и отдавала значение на напълно разнообразни и стойностни неща.

" Нарочно ги заобикалям мъжете, тъй като доста от тях са неискрени, мислят единствено за едно, а и множеството са поблазнени от екранния ми облик, а не от действителната ми същина. Знам, че някой ден ще позная своя човек, щом го срещна и считам да го изчакам. Това не ми пречи, в противен случай ", ошашави с думите си Мирела, още повече, че сме наясно какви са множеството бръмчалки на нейната възраст.

Танцьорката описа също, че е била за първи път с мъж на 16 години, само че гаджета са били повече от година. " Яко го изтормозих тогава като го накарах  да чака толкоз време, само че просто не бях подготвена. А за тези неща не трябва да си прибързан, още повече да ги правиш принудително или тъй като по този начин трябвало. Всеки самичък е редно да реши по кое време, с кого и дали ", споделя Мирела от " Игри на волята ".

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР