Помните ли звездата от Две капки вода“ Албена Михова? В

...
Помните ли звездата от Две капки вода“ Албена Михова? В
Коментари Харесай

Помните ли актрисата Албена Михова? Не е истина в какво се превърна българската Дженифър Анистън без мъж до себе си (СНИМКИ)

Помните ли звездата от „ Две капки вода “ Албена Михова? В шоуто комедийната актриса бе провъзгласена за българската Дженифър Анистън. И с право! Двете освен си наподобяват в лице, на Михова имаше извънредно стегната фигура. Тогава. Сега актрисата може да строши кантара. Ако на човек не му кажат, че това е Албена Михова, той просто няма да я познае. Известната с връзките си с надалеч по-млади мъже Албена беше решила да се вталява стремително. Това стана тъкмо към момента, в който още веднъж се снабди с по-млад почитател – 27-годишния футболист Никола Колев. Вместо да отслабне обаче Михова е качила най-малко десетина кила и е напряко неузнаваема. Според мнозина това се дължи на обстоятелството, че двамата с Никола са се разделили и сега звездата няма мъж до себе си.
 Помните ли актрисата Албена Михова? Не е истина в какво се трансформира българската Дженифър Анистън без мъж до себе си (СНИМКИ)

Колегите на Албена обаче имат и друга версия за това за какво се е запуснала по този начин

Според тях Михова изживява необикновен стрес поради обстоятелството, че е самотна майка и телевизионните ѝ задължения внезапно секнаха. За да закърпи бюджета Албена е почнала да преподава в частна театрална школа. Заплатата ѝ от Малък градски спектакъл се оказва извънредно незадоволителна. Именно поради тези терзания актрисата не преставала да се тъпче. „ Ако не се вземе в ръце отрано, младоците може да ѝ извърнат тил ”, смеят се в гилдията. Михова обаче въобще не обръща внимание на хорските приказки. „ Отдала съм се на работата и нямам време за обич. А и не ми липсва, тъй като аз съм си много кукуригу и не диря мъж, който да ме забавлява. Имам си човек на сърце, само че и аз не знам дали е тръпка, или не, с цел да потегли да изяснявам. Не диря мъж, споделям го съществено, не ми е това задачата в живота. Ако Господ е решил, ще ми го прати в верния миг “, споделя Албена.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР