Помните ли вечно усмихнатата и красива водеща, станала известна на

...
Помните ли вечно усмихнатата и красива водеща, станала известна на
Коментари Харесай

Малки съкровища: Вижте порасналите близнаци на вечно усмихнатата Ева Веселинова

Помните ли постоянно усмихнатата и красива водеща, станала известна на цяла България с репортажите си за предаването „ Господари на ефира “ Ева Веселинова?

Както знаете, тя стана майка на близначета при започване на април 2021 година. Тогава щастливата майка написа: " Видях сърцето си отвън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана независима, поемайки своята първа глътка живот. Бог да благослови дечицата ми и да ги подари със ярък и логичен живот. Животът към този момент е доста по-хубав ". 

Днес щастливата мама на близнаците Стефания и Борис не стопира да разгласява фотоси на дребните сладури, като от тях виждаме какъв брой пораснали и усмихнати като мама са и те самите.

За мъжа на Ева не се знае съвсем нищо, като се изключи че е млад и хубав българин. " Той е прелестен мъж - работи и се развива в своята специалност. Бъдещият баща е добър човек, интелигентен, благ, грижлив, любящ и ми оказва помощ ужасно доста, даже и в домакинската работа. Мога да разгадавам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, само че и малко под напрежение ", показа преди врме самата Ева в свое изявление.

Прекрасни дечица!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР