Помните ли певицата Петра, която изпя хита Хищна хиена“? Ето,

...
Помните ли певицата Петра, която изпя хита Хищна хиена“? Ето,
Коментари Харесай

Завърна се с 10 килограма отгоре: Хищната хиена Петра взриви столична дискотека

Помните ли певицата Петра, която изпя шлагера „ Хищна хиена “? Ето, че се завърна в България и направи изненадваш концерт на гей празненство. Някогашната звезда е очевидно напълняла и остаряла. Факт е обаче, че умее добре да забавлява публиката.

Това е първото присъединяване на Петра след 20 години отвън България.  След близо две десетилетия тя се завърна с гръм и тропот и бе посрещната с бурни аплодисменти от публиката. Можем да кажем, че кариерата й е възродена. А дали ще издаде нова ария, ще разберем напълно скоро.

Петра откровено се забавляваше измежду своите почитатели. Бе облечена във впит черен гащеризон, който в допълнение наблягаше какъв брой е надебеляла и с вързани на опашки коси.  Тя бе  специфичен посетител на тематично празненство на ЛГБТ придвижване за пълноправие. Очевидци разказваха, че е била най-правилният избор за вечерта.

Припомняме, че Петра бе една пот паметните чалга изпълнителки на 90-те години. Хитове като „ Хищна хиена “, „ Пачки “, „ Командира “ към момента се пеят по българските купони.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР