Помните ли Пауло от "Приятели"? Страстният италианец, с когото Рейчъл

...
Помните ли Пауло от "Приятели"? Страстният италианец, с когото Рейчъл
Коментари Харесай

Помните ли Пауло от Приятели? Ето как изглежда той сега...

Помните ли Пауло от "Приятели "?

Страстният италианец, с който Рейчъл имаше любовна сантиментална спекулация в първия сезон на сериала?



Който Рос не понасяше, тъй като беше скрито влюбен в Рейчъл още от 9-ти клас.

 g buzzfeed.com

И който в последна сметка направи полов намек на Фиби, до момента в който тя го масажираше, и по този начин самичък накара Рейчъл да завърши взаимоотношенията си него с тази своя невярност.

 g buzzfeed.com

Е, даже и да не помните Пауло, сигурно ще запомните артиста Косимо Фуско, който изигра ролята на сластния италианец в обичания сериал.

Косимо има богата интернационална кариера - той се снима както в италиански продукции, по този начин и в американски филми и сериали като "Да изчезнеш за 60 секунди " (Gone in 60 Seconds), "Ангели и демони " (Angels and Demons), "Менталистът " (The Mentalist) and "Рим " (Rome).

 g buzzfeed.com

 g buzzfeed.com

Всъщност значимото е, че Косимо през днешния ден наподобява в действителност мнооого секси! За него е изцяло правилно схващането, че мъжете се разхубавяват с възрастта. Защото Косимо е на 55 и наподобява като същинска "сребърна лисица " - както американците назовават непокътнатите секси мъже със посребрена коса.

 g buzzfeed.com

 g buzzfeed.com

Е, споделете, кой ви харесва повече - младият Пауло от "Приятели " или Косимо към днешна дата, на 55?

Вижте още:
Житейските уроци, които ни даде обичаната Рейчъл Грийн от " Приятели " Тоалетите на Рейчъл Грийн от " Приятели ", в които всички бяхме влюбени преди години Моника от " Приятели " на 53: цветущ рожден ден на актрисата Кортни Кокс Дженифър Анистън: " Приятели " в този момент? Няма по какъв начин да стане! Новият епизод на " Приятели ": с един другар по-малко Актьорите от сериала " Приятели ": преди и сега
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР