ПОМНИТЕ ЛИ? ”Няма да участвам в управление, в което полицията

...
ПОМНИТЕ ЛИ? ”Няма да участвам в управление, в което полицията
Коментари Харесай

Лидерът на БОЕЦ припомни думите на Борисов

ПОМНИТЕ ЛИ? ”Няма да вземам участие в ръководство, в което полицията ще бие хора” - Бойко Борисов - 20.02.2013 година Седем години по-късно десетки български жители и публицисти по заповед на Борисов бяха пребити от полицията, вързани и хвърлени, като чували със боклук до кофите за отпадък на ларгото.
Какво се промени, за какво Борисов през днешния ден пролива кръв на паветата и се крие в джипката, ограден с тройна защита?

Основната причина е осъзнаването на най-тежката неточност - мафията завладя цялата страна и власт и носи цялата отговорност за всичко протичащо се. Когато Буда пристигна на власт повтаряше един лаф " Където и да бръкнеш, все гнило ", в този момент тези думи звучат по този начин - " Където и да бръкнеш, все корупция, крадлък и мафия " и се добавя - " Където и да бръкнеш, все мафията на Пеевски и Борисов излиза ". Мутрата си повярва, че е вечен и безконечен. Мутрата си намерения, че може да бъде прислужник на доста господари и в това време да се прави на деспот. Слугата си е прислужник и мутрата - мутра. Борисов през днешния ден не крепи своята власт, от дълго време той не ръководи нищо. Превърнат е в марионетка, която извършва заповедите на Пеевски и мафията.

Заложник на личните си упоритости и страхове, на личната си полуда, параноя и болен егоизъм. Когато Борисов продаде и съобщи страната на Пеевски той си мислеше, че може да бъде равносилен на Корпулентния и да дружно да господстват. В момента, в който Пеевски си назначи Гешев за основен прокурор стана ясно, че Мутрата е елементарен реализатор без действителна власт. Борисов не може да назначава и уволнява даже личните си министри без глобата на Пеевски. Нещо повече. Борисов не може да подаде и личната си оставка без разрешението на Пеевски. Борисов е гуменият щемпел на Пеевски, с който той ръководи и владее страната. Загуби ли и това свое качество, Борисов губи всичко, в дословният смисъл. Той не просто става непотребен на господарите си, той става нездравословен и рисков за тях.

Затова е напъна на Борисов, даже с цената на пролятата българска кръв на паветата да потвърди на Пеевски, Доган, Цветелина, Бриго, Златев и останалите, че към момента може да е потребен и да брани тяхната власт. Той към този момент няма друго поле за изява. Международната изолираност, в която е подложен, плюс отрицателните интернационалните реакции му оставят само опция да прояви своята преданост към мафията посредством погроми и брутално принуждение над жителите. Все едно споделя на Пеевски - " Шефе, нали виждаш, за теб го върша! Ако би трябвало и през трупове ще мина, само че ще ти вардя властта. Не ме разкарвай, мога да ти бъде още потребен. "

Най-големите страхове на Борисов са, че може да падне от власт преди да е договорил с Пеевски своето бъдеще и преди да е получил гаранции за живота си и откраднатите милиарди.

Преди дни Комарницки написа: " Като мутра пристигна, като мутра си отива ". Това е може би най-точното изложение на политическият път на Борисов. Мутрата бе комплициран на своят пост от мафията, свърши мократа поръчка, която му бе дадена убивайки демокрацията и трансформирайки страната в кочина. От близкото ни минало знаем, че изпълнителите на мокри поръчки биват отстранявани от своите господари, с цел да бъдат заличени следите към тях. Такава е и ориста на Борисов и всяка мутра. Ще бъде изхвърлен, като използван парцал. Презрян и от жителите, и от своите господари.

Нашата борба в този момент е да не позволим да бъдем излъгани още веднъж. Борисов не би трябвало да подава оставка по сюжета на Пеевски и мафията. Борисов би трябвало да бъде свален от жителите на площадите и да продължим с изриването на мафията до момента в който и неговите господари не последват ориста му. БОЕЦ водим тази борба! Всеки ден на площадите и пердах до дупка! Не могат да бият толкоз, колкото ние държим на пердах. Обречени сме да спечелим тази борба на жителите против мафията, значимото е да не се отхвърляме. И след това идва нашият ред. Справедливост и отмъщение. Няма да ги бием, съд, затвор и конфискация на нелегално заграбеното! И нова България без ченгета, мутри, корумпета и мафиоти.

Лидерът на БОЕЦ
Георги Георгиев
Фейсбук

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР