Помните ли нарязаната с макетно ножче Дебора? Е, тя става

...
Помните ли нарязаната с макетно ножче Дебора? Е, тя става
Коментари Харесай

Помните ли нарязаната с макетно ножче Дебора? Е, става чалга певица!

Помните ли нарязаната с макетно ножче Дебора? Е, тя става чалга певица! Изтезаваното момиче приготвя ария, с която ще изненада почитателите си. Това написа самата дванадесетокласничка в отговор на въпроси на свои почитатели.

Дебора отговаряше на въпроси в обществената мрежа, заложени от нейни симпатизанти и хора, които я поддържат след ужаса, който претърпя. Изт,ъчваното момиче разкри доста неща за себе си, в това число, че Лили Иванова е обичаната й певица. На въпрос на почитател дали ще има нещо за всички фенове на чалгата Дебора написа „ изненада “ и „ скоро ще разберете “. Като с тези си думи загатна, че скоро ще пусне ария. Дебора обмисля да направи независима ария, а не дует като този с Лидия.

Нарязаното момиче към този момент дебютира в чалгата с парчето „ Разбити фантазии “, която извърши в дует с Лидия.

Дебютът на Дебора бе организиран от Галин, който продуцира шлагера.

„ Тази ария е за „ разрушените фантазии “ и за дамите, които са обичали същински, само че са били проект „ Б “ в мъжките сърца “, написа новата чалга звезда малко откакто шлагерът гръмна в интернет и мина над 2,5 милиона гледания.

На различен въпрос на обожател в инстаграм дванадесетокласничката споделя, че съгласно нея Галена е „ номер 1 “. И чака Галин, с цел да запишат дует. Дебора към момента не е част от музикалната компания на артиста, която продуцира доста от родните звезди, само че скоро може да се причисли към нея. Момичето с 400 шева показа пред почитателите си, че няма самообладание скоро да има и клубни участия.

За да промотира по-добре творчеството си, бъдещата певица даде обещание на почитателите си да бъде по-активна в обществените мрежи, както и да развие личен видеоканал.

Дебора става рано заран и посещава фитнеса, където крепко тренира.

Прохождащата певица се пробва да загърби ужасното си прекарване. Но в това време признава, че въпреки към този момент да се е посъвзела, знае, че към този момент нищо няма да бъде както преди.

„ Животът ми в никакъв случай няма да бъде същият, само че би трябвало да се гледа напред. Човек би трябвало да се вземе в ръце, да премисли какво желае от живота и да продължи напред! “, споделя Дебора, която се дефинира като амбициозна, усмихната и сензитивна жена!

Освен да става певица, на момичето му следва и друго значимо събитие – абитуриентски бал.

Дебора към този момент разгласи, че към този момент е избрала роклята си за бала.

„ Моята рокля за бала е семпла, елегантна и не толкоз натруфена. Мисля, че множеството девойки желаят рокли с пера, камъни, пайети, само че не и аз! “, безапелационна е младата певица.

Дебора Михайлова бе нападната, рязана с макетно ножче, бита, а косата й бе обръсната от посочения за причинител Георги Георгиев.

След като беше закарано в болница, на момичето бяха направени над 400 шева. Властите в Стара Загора се пробваха да неглижират случая, само че той закупи национална популярност и докара до оставки на локално равнище. На няколко пъти в поддръжка на Дебора бяха извършени многолюдни манифестации в разнообразни градове на страната.

След като се разбра за ужаса, Георгиев бе погнат за три закононарушения. Едното, което е и най-тежко, е за обезобразяването на Дебора с макетно ножче. Според доказателства, с които разполага прокуратурата, излиза наяве, че Георгиев е употребявал черен макетен нож и е нарязал с него Дебора 18 пъти. Раните са извънредно съществени, има такива, които са били дълбоки по 2 см. Това действие на Георгиев е квалифицирано като причиняване на двустепенна междинна телесна щета, осъществена по извънредно непосилен за жертвата метод. Именно по него го заплашват 10 години решетки.
Второто обвиняване против Георгиев е за насила. Има се поради това, че младият мъж принудително е обръснал главата на 18-годишното беззащитно момиче, а с цел да го стори, я удрял в лицето с пестник. По това закононарушение Георгиев го грозят 6 години затвор. Третото обвиняване е за опасност за ликвидиране, по-точно за шест обособени закани за ликвидиране против Дебора. Делото следва да стартира скоро, а най-тежката присъда, която може да получи Георгиев, е 10 години пандиз.

Какво ще се случи, следва да разберем в най-скоро време, тъй като делото против посочения за изтезател стартира на следващия ден в Пловдив.

 

Източник – HotArena

Още вести четете в рубрика „ Крими&Темида “
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР