Помните ли култовата певица от 90-те Сани, която стана популярна

...
Помните ли култовата певица от 90-те Сани, която стана популярна
Коментари Харесай

Помните ли изпълнителката на хита „Ах, банана“?! Ето как изглежда днес и какво направи ВИДЕО

Помните ли паметната певица от 90-те Сани, която стана известна с песните „ Ах, банана “ и „ На геврека дупката “?! Тя изчезна изненадващо от шоубизнеса и се захвана да работи в сфера, която няма нищо общо с музиката. 

Оказа се, че пеенето и славата липсват на певицата и тя се появи след толкоз години. Някои от феновете й не съумяха да я познаят, други пък се радват на решението й да се завърне на сцената. Тя направи клип на своя остаряла ария, която в предишното е останала без клип.

Става въпрос за националната ария „ Роден дом “, на която Сани реши да даде втори късмет. Дава и на себе си втори късмет за реализация с това парче. А във видеото си е снимала 13-годишната си щерка, както и колежката си Ина, която също заряза фолка и стана учителка.

В днешни дни Сани е доста изменена и е сериозна млада дама – магистър по стопанска система, която от 16 години е маркетинг специалист на „ Летище София “.

От времената на фолкаджийската си популярност Наталия, както е рожденото й име, пази някои мемоари от обичта на многочислените си почитатели плюшени играчки дружно със стотици картички. Всичко това е прибрано съответно в дома й в Кюстендил дружно с музикалните й награди./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР