Помните ли когато СЕМ се разграничи от изявлението на председателката

...
Помните ли когато СЕМ се разграничи от изявлението на председателката
Коментари Харесай

Румяна Ченалова: Подкрепям с ума и сърцето си проф. Дарина Григорова - една светла душа в българския мрак, един брилянтен ум и смело сърце

Помните ли когато Съвет за електронни медии се разграничи от изказването на председателката си Соня Момчилова, което внушавало, че информацията за съветските зверства в Буча е украинска агитация.?

Сега пристигна ред на Софийския университет и проф. Дарина Григорова.Поводът - изявление на проф. Григорова пред " Поглединфо ", оповестено и в " Гласове ".

Академичният съвет на СУ твърди, че Григорова пропагандира политически хрумвания, които уронват престижа на образователното заведение.

Какво тъкмо сподели проф. Григорова?

Каза истината - за вандалското нарязване на ПСА, за славянофобията, за поругаването на православието.

Каза, че след денацификацията на Украйна, която е въпрос на време, ще последва денацификация и на България и че НАТО ще би трябвало да се върне в рамките на 97-а година.

Думите и провокираха боязън и гняв.Колкото и да се крие, премълчава или манипулира, истината постоянно съумява да премине през мрака и зловонието за покаже лицето си.Защото не е сама.До нея постоянно са светлите души.Като проф. Григорова.И няма никакво значение какво ще каже през днешния ден Академичния съвет на СУ или Съвет за електронни медии.Нямат значение и обидите на Манол Глишев тъй като са плод на отблъскващ боязън от това което идва - правдивост.Срещу техните имена историята ще напише " срам! "

Това което има значение е, че идва на следващия ден - дружно с истината.

" Въпреки цялата им, безсилна гняв на победени, не могат да отрежат историята с флекс, не става, тя към този момент е в минало свършено и Победата е реалност. " / проф. Григорова/

ПОДКРЕПЯМ с мозъка и сърцето си проф. Дарина Григорова - една светла душа в българския мрак, един брилянтен разум и самоуверено сърце и съм признателна, че я има!



Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР