Помните ли Жасмина Тошкова от Сделка или не? Чаровната асистентка

...
Помните ли Жасмина Тошкова от Сделка или не? Чаровната асистентка
Коментари Харесай

Как се промени наша тв звезда след като роди 3 деца

Помните ли Жасмина Тошкова от „ Сделка или не ”? Чаровната асистентка на водещия Румен Луканов изчезна от светския живот на столицата, откакто се задоми за милионер, а в случай че през днешния ден я засечете инцидентно на улицата – мъчно ще я познаете, написа debati.bg. На външен тип Жаси няма нищо общо с визията си от времето, в което не познаваше Ариф Маджид.

Хари, както го назовават околните му, е сириец и е наследник на Зеки Маджид. Жаси и Ариф се снабдиха с първа рожба през 2014 година A oттoгaвa нacaм, caмo зa двe гoдини, тя poди oщe двe дeцa. След 27 месеца бременност, в случай че си мислите, че г- жа Маджид е пенсионирана моделка с висящ стомах, наедряло дупе и необятна талия – грешите! Не единствено, че не е развалила формата си, ами се намира и по-добра от преди.

От брюнетка, Жаси към този момент е русокоска. Изглежда с най-малко 10 кг по-слаба. Пристрастила се е към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара най-малко два часа в залата, издават осведомени. Милионершата се поддържала с извършения даже по време на трите бременности, а седмица след ражданията на децата си, атакувала отначало залата.

Миналата година Жасмина и Ариф са пътували до Малдиви на сантиментална отмора в петзвездния ризорт „ Анантара “. Преди това Маджид завел някогашната тв звезда и до Залцбург.

На моста на влюбените над река Залцах влюбените „ заключили любовта си “. Традицията е двойките да изписват имената си върху катинарчета и да ги заключват по стените на моста. А ето и една фотография от тайната женитба на Жасмина и Ариф Маджид, състояла се във ВИП-клуба „ The Residence “ в центъра на София, до който достъп имат единствено от милионери нагоре.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР