ПОМНИТЕ ЛИ Христо Бисеров?Същото се случва с Делян Добрев. За

...
ПОМНИТЕ ЛИ Христо Бисеров?Същото се случва с Делян Добрев. За
Коментари Харесай

Делян Добрев е Христо Бисеров, но по-„магнетичен“*

ПОМНИТЕ ЛИ Христо Бисеров?

Същото се случва с Делян Добрев. За една нощ Движение за права и свободи си „ скъсаха опашката ” – Христо Бисеров напусна всички партийни постове часове преди да му бъдат повдигнати обвинявания и внезапно се оказа, че Движение за права и свободи нямат нищо общо с една от знаковите си фигури.

Делян Добрев „ напуща политиката ”, ГЕРБ и всички партийни постове. Този филм (цирк) сме го гледали. Следете доста деликатно какво се случва и с Владислав Горанов и по кое време ще разгласи, че и той напуща всички партийни постове, тъй като го е „ боязън от земетресение ” да вземем за пример. Изведнъж може да се окаже, че Борисов не ги познава тези хора, единствено ги е срещал един два пъти. Той от личното си дете се отхвърли, та какво остава за някакви Деляновци и Владиславовци. Помните ли по какъв начин Борисов накара любовницата си с Къщата в Барселона да се ожени за един тюфлек, с цел да прикрие следите си? Всъщност истината за Горанов и Делян Добрев е доста по-банална и „ магнетична ”.

Очакваме скоро Делян Добрев и Владислав Горанов да бъдат оповестени в новия лист от глобени лица по закона „ Магнитски ” от Съединени американски щати. (Вижте и в BIRD.BG)

Ако и Гешев го няма в този лист ще е проблем. Защото той би трябвало да дава отговор по какъв начин по този начин не видя закононарушенията и корупцията на Горанов и Добрев в сигналите на БОЕЦ от последните години (общо седем сигнала, в това число и сигнала за пачките и кюлчетата, по който Борисов, Горанов и Арнаудова бяха задържани).

През последните месеци БОЕЦ предадохме на съответните институции всички документи, данни и информация, с които разполагаме.

Стъпка по стъпка и пердах до дупка. Битката продължава!

––––––––––––––

*Текстът е оповестен в уеб страницата на Сдружение " БОЕЦ "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР