Помните ли Галя от разпадналия се хитов дует с Миро

...
Помните ли Галя от разпадналия се хитов дует с Миро
Коментари Харесай

Помните ли Галя от Каризма? Много трудно ще повярвате как изглежда днес и какво точно работи (СНИМКА)

Помните ли Галя от разпадналия се хитов дует с Миро „ Каризма “? 39-годишната Галина Курдова изостави преди време музиката и стартира „ на чисто “ в столицата на Обединеното кралство Лондон. Когато родената в съветския град Тургут певица изчезна от светлините на прожекторите у нас, потеглиха какви ли не клюки. Най-тиражираният от тях беше, че Галя е избягала в Лондон, тъй като е затънала до шия в задължения. В момента хубавицата има нова специалност – момичето с благ глас е хоспиталити управител. Под това помпозно име обаче в действителност се крие едно много благородно занятие. Всъщност Галя е обществен служащ, който обгрижва възрастни хора по домовете им. Заплатата ѝ пък е много висока за бранша и изобщо за стандартите на Острова, защото някогашната певица работила за частен здравен фонд, който въпреки всичко е свързан  с Министерството на здравеопазването на Англия.
 Помните ли Галя от Каризма? Много мъчно ще повярвате по какъв начин наподобява през днешния ден и какво тъкмо работи (СНИМКА)

Освен всичко, някогашната театрална партньорка на Миро има доста прекрасен мотив да се усмихва – от известно време тя е с ново гадже

Той е британец и е барабанист във към момента прохождаща тайфа. Самата Галя пък е сменила фрапантно визията си. Сега тя е изрусена и наподобява очевидно удовлетворена, надалеч от злобата и клюките, с които бе засипвана в България. А когато е с приятеля си, двамата не стопират да се прегръщат и целуват, настояват очевидци. Според осведомени сега бюджетът на двойката е бил стихотворец напълно от българката. Така ще е досега, в който кариерата на барабанист на британеца се развие добре и тръгне нагоре, за което има всички изгледи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР