Помните ли фолкпевицата Кати? Катя Михайлова, както е истинското ѝ

...
Помните ли фолкпевицата Кати? Катя Михайлова, както е истинското ѝ
Коментари Харесай

Помните ли „волната пеперуда“ на попфолка Кати? Ето какво обясни за магазина си в Петрич, както и за връзките си с политици (СНИМКА)

Помните ли фолкпевицата Кати? Катя Михайлова, както е същинското ѝ име, вечно влезе в историята на добилия след измененията в България особена известност род, като изпя златното парче „ Пеперуда “. Заради рефрена в песента ѝ излезе и прякора „ волната пеперуда на попфолка “. И когато беше на върха на известността, преди десетина година, Кати реши да слезе от сцената и да се отдаде на майчинството. Наскоро обаче се появиха клюки, които настойчиво я свързваха с областен кмет на Петрич и изтъкнат партиен деятел, който на всичкото от горната страна е и с 10 години по-млад от изпълнителката. Дори плъзна и легенда за свалката – двама се срещнали, до момента в който Кати си вадила позволение в локалната община за магазинче за облекла и обувки в южния ни град.
 Помните ли „ волната пеперуда “ на попфолка Кати? Ето какво изясни за магазина си в Петрич, както и за връзките си с политици (СНИМКА)

Тези изказвания обаче провокират само плевел смях в самата Кати

„ Нямам нито бутик, нито магазин, нито верига… Нито в София, нито в Петрич. И в никакъв случай не съм имала. Нямам връзки нито с кметове, нито с политици. И в никакъв случай не съм имала. И на всичкото от горната страна не съм от Петрич, родена съм в Брезник “, споделя 39-годишната дама, на която умерено могат да завиждат за фигурата и чара съвсем всички абитуриентки в България. Нещо повече – неотдавна почнали да ѝ звънят даже и другари да я питат къде тъкмо да я посетят, с цел да си купят нещо от нея. Кати обаче в никакъв случай не е страдала от възприятие за комизъм и приема нещата от смешната им страна. А и е удовлетворена – въпреки всичко я няма в общественото пространство към този момент десетилетие, само че към момента хората се интересуват от нея. А тя продължава да се интересува основно от щерка си Джули. „ За мен това е същинското богатство, на всички места сме дружно “, споделя принцесата на ретро чалгата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР