Помните ли деня, в който в централните емисии новини на

...
Помните ли деня, в който в централните емисии новини на
Коментари Харесай

От болничното легло до модната библия: Кристин Илиева на върха на щастието

Помните ли деня, в който в централните излъчвания вести на всички малките екрани оповестиха новината, че певицата Дивна и нейна другарка са аварирали. Това беше през март месец на предходната година. 

За приятелката на Дивна, моделът Кристин Илиева, възобновяване след тежкия случай към момента не е завършило. На множеството фотоси в профила си в Instgram до Кристин неразделно са и патериците, с които към момента си оказва помощ. 

Но миналата година и половина се оказа изцяло задоволителна волята и мотивацията на Кристин да се възвърне не на 100%, а на доста повече.

Красавицата посрещна 22-рия си рожден ден напълно неотдавна, където стана ясно, че в живота ѝ има нов човек, който обича:

Но ориста в действителност обича смелите и това потвърждава едно фешън достижение, с което се похвали Кристин в своя Instagram профил:

" От болничното легло до италианския Vogue ", написа тя под фотографията. От текста излиза наяве още, че това е сбъдната фантазия за нея - най-голямо достижение в кариерата ѝ. 

" А в този момент имам вяра в себе си повече отвсякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, постоянно води до добър край! Колкото повече го искаш, толкоз повече скъсяваш дистанцията ", разсъждава още Кристин и пожелава на всички, четящи тези разсъждения да не стопират да мечтаят и да гонят фантазиите си. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР