Помните ли Бояна Генова?! Или може би е по-добре да

...
Помните ли Бояна Генова?! Или може би е по-добре да
Коментари Харесай

Паднаха ни очите: Малкото коте на Божинов - Бояна Генова заг@ли огромни г@рди! (СНИМКИ)

Помните ли Бояна Генова?! Или може би е по-добре да кажем " Малкото коте " на Валери Божинов, както и Стефи от " София Ден и Нощ ", тъй като след връзката си с Божигол, тя имаше съществено присъединяване в сериала. Е, през днешния ден Генова е просто инфлуенсър, само че към този момент и родител, откакто преди месеци се снабди с първородната си рожба.

Не това е тематиката през днешния ден обаче, а фотографията, с която Бояна подлуди нета и сподели големи, безусловно великански прелести - заг@лени освен това. Не е ясно дали размерът на моцарелите й се дължи на намесата на еластичен хирург и избрани кубици силикон, или повода е в раждането, само че гледката в действителност е изумителна.

Мнозина се заеха да ахкат и да охкат, а мераклиите изгубиха акъла си по данните на Генова. Появиха се и мнения, че в случай че Валери види това фото, сигурно няма да изтрае и ще й се обади отново.

" Че ти по-големи от на Николета Лозанова ги извади, бе! Машалла, моме! Ама по какъв начин мъжът ти разрешава да се показваш по този начин... Ако бях на негово място да съм ти изтрил профила за наказване. Или какво - искаш мъжете да откачат и да лъскат ли?! ", подлудиха я с мнения в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР