Помните ли Ана Баракова? Симпатичната пловдивска учителка от гетото, която

...
Помните ли Ана Баракова? Симпатичната пловдивска учителка от гетото, която
Коментари Харесай

Помните ли депутатката Ана Баракова? Оказа се голяма любовна фурия!

Помните ли Ана Баракова? Симпатичната пловдивска учителка от гетото, която след щастлива случайност стана народен представител. Тя бе сложена под №13 в листата на „ България без цензура “, а шансът и бе, че партията на Николай Бареков изтегли същия номер и с него се яви на парламентарните избори през 2014, оповестява plovdiv-press.bg.

Така засуканата пловдивска даскалка се изстреля с преференциален избор в 43-ия парламент и макар заканите, които получи от Дяко Дяков и Мартин Иванов-Данона – реши да стисне зъби и да не се отхвърля в интерес на подложен преди нея в листата.

Ани Баракова не съумя да изкара цялостен мандат в Народното събрание, само че пък остави трайна диря в съзнанието на хората. Не със законотворчество или потребни начинания, а с дълбоки деколтета, смели цветови комбинации на облеклата и интерес от жълтите медии. Проверка сподели, че обилната национална представителка е взела участие в едвам 2 законопроекта, 1 път се е престрашила да зададе въпрос (на просветителна тема) към министър и толкоз.

След като към този момент не е народен представител тя изчезна крепко пушек от медийносто пространство. Направо се скри. Слухове я свързват не с един и двама заможни другари. Според осведомени – Ани е топлила завивките на ММА боеца Борислав Иглев и на сътрудник – народен представител от Пловдив. Всичко това обаче остава недоказуемо и тайнствената Баракова в никакъв случай не наруши обета за безмълвие към персоналния си живот.

Снимки на колоритната ексдепутатка, които ясно разкриват какви ги прави тя, откакто слезе от сцената, където прожекторите я осветяваха.

Оказва се, че родният й град Пловдив е рядка спирка за нея. По-скоро Баракова стига до Ракитово, само че не и под тепетата. Всъщност, става известно, че чаровната Ани прекарва съвсем напълно времето си в т.нар Южни щати. И по-точно в Благоевград и Банско. Facebook профилът й е цялостен със фотоси от двете места. Причината е любовна връзка на русата хала с паралия от района.

Любопитното е, че Ани Баракова е приключила Югозападния университет „ Неофит Рилски “ в Благоевград – компетентност „ Криминалистика “. След като получава китапа, тя си резервира другарства със свои колежки и с тях са постоянни гости на локални питейни заведения. Най-любимото им местенце е паметно – дискотека „ Либидо “. В нея те постоянно се настаняват на ВИП-сепарета и се забавляват с тостове до дребните часове на нощта. Зоопаркът в града също е измежду дестинациите, които Баракова обожава да посещава.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР