Помним, всъщност няма как да забравим, невероятната актьорска игра на

...
Помним, всъщност няма как да забравим, невероятната актьорска игра на
Коментари Харесай

Кое разруши близостта между Джесика Частейн и Оскар Айзък

Помним, в действителност няма по какъв начин да забравим, невероятната актьорска игра на Джесика Частейн и Оскар Айзък в лимитирания сериал на HBO " Сцени от един фамилен живот " от 2021 година Oколо кино лентата дълго се шумеше, в това число и поради връзките сред двамата артисти.
 Джесика Частейн, Оскар Айзък,
Интимни моменти на аления килим във Венеция

Слуховете, които провокираха Джесика Частейн и Оскар Айзък

За необикновената им непосредственост нееднократно се е говорило. Частейн и Айзък, които са другари повече от 20 години, разсъниха даже известни подозрения с химията между тях на аления килим на филмовия фестивал във Венеция, през 2021 година

В занимателен клип, който стана вирусен в обществените мрежи, Частейн обгръща ръка към рамото на Айзък, който се вглежда надълбоко в очите ѝ и я целува по вътрешната страна на ръката.

И може би поради моменти като този, неотдавна Джесика призна в изявление пред Vanity Fair, че другарството ѝ с Айзък несъмнено е " потърпевшо " след присъединяване им в сериала - план, който актрисата дефинира за себе си като " доста сложен ".

" Обичам Оскар, само че истината е, че другарството ни към този момент не е напълно същото ", сподели 46-годишната холивудска звезда. " И си споделих, че нуждая се от глътка въздух. "
 Снимка 628576

В двамата артисти влизат в облика на фамилна двойка, чиято връзка се разпада в продължение на няколко години. Сериалът е американска акомодация на шведския минисериал от 1973 година със същото име.

" В този сериал имаше толкоз доста " обичам те, ненавиждам те ", споделя още Джесика. А и много интимни подиуми.

И, и са обвързани в живота, надлежно с Джан Лука Паси де Препосуло и Елвира Линд. И въпреки актрисата да не приказва за реакцията на половинките, въпреки всичко подчертава на обстоятелството, че са публично женени хора.

" И двамата сме женени за други хора, другари сме от повече от 20 години, още от колежа. Ако към момента не се е случило нещо сред нас, няма и да се случи ", сподели носителката на Оскар. " Вероятно ще отчайвам мнозина с признанието си, тъй като знам, че хората доста се развълнуваха от това ".
 Джесика Частейн, SAG Awards 2023 и по какъв начин за малко да рухване на сцената
Неудобният миг за Джесика Частейн

Актрисата можеше да запомни SAG Awards 2023 освен със извоюваната премия

Все отново актрисата посочи, че точно близката им връзка с Оскар е помогнала да се оправят с някои от по-сложните и прочувствени подиуми при снимането на сериала. От друга страна пък е трябвало непрекъснато да се пробва да " види Оскар по друг метод ", което е било комплицирано, тъй като " двамата знаем доста един за различен ".

" Дори трансформирах името в телефона си. И всякога, когато Оскар ми звъннеше, виждах изписано Джонатан - името на героя му във кино лентата, с цел да не се разконцентрирам и всичко оптимално да ми припомня за плана ", добавя още Джесика Частейн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР