Помним ги разголени, помни ги по страниците на мъжки списания,

...
Помним ги разголени, помни ги по страниците на мъжки списания,
Коментари Харесай

Мега трансформации: Виж пълната промяна на най-известните ни плеймейтки

Помним ги разголени, помни ги по страниците на мъжки списания, помним ги забъркани в не един и два абсурда, помним ги даже с мега изцепки и излагации. Въпреки предишното си, тези плеймейтки съумяха да станат примерни дами. Виж за кои приказваме:

3 Светлана Гущерова

На първо място несъмнено застава Светлана Гущерова. Помним Светлето още от времето, когато всички я назоваха Гонзовица, поради аферата й с женения Георги Иванов-Гонзо. След това се говореше, че родни футболисти й оферират солидни суми за една нощ с нея, а по-късно я видяхме в палави фотосесии с кой ли не.

Виж още: Проблемите на една млада мама: Сузанита съвсем не кърми, има стрии и за какво детето се споделя Матиас 

Във Big Brother Most Wanted тя сподели по-смирена визия, а след сватбата си с Гущеров – Светлана мина мега промяна. В момента е отдадена стопанка, майка, изискана лейди и неведнъж покровител в разнообразни дела.

2 Черната Златка

Златка Димитрова изгря в родния шоубизнес като плеймейтка, която изкарва пари с красива визия и ужасно тяло. През годините Злати претърпя доста обрати, като след абсурда с неграмотността й по география в Биг Брадър се трансформираха много неща.

Тя изгуби дете, раздели се с няколко огромни любови и много надгради характера си – през днешния ден е щастлива майка и улегнала жена.

Виж още: Родните звезди и най-луксозните им екскурзии през 2022 г. 

1 Ася Капчикова

От няколко години Ася Капчикова напълно изчезна от светските среди. Ако преди този момент виждахме Ася разсъблечена във фотосесии, дейна в изявленията и под светлините на прожекторите като гадже на Криско, то през днешния ден тя е неузнаваема.

Ася към този момент е горда майка на три деца, станала е примерна стопанка и сериозна половинка на тайнствения мъж до себе си, който не желае да разкрива даже в обществените си мрежи. Пълна смяна, а?

 Instagram

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР