Помненето на всичките ни пароли може да бъде трудно. Всички

...
Помненето на всичките ни пароли може да бъде трудно. Всички
Коментари Харесай

Как да защитим паролите си в интернет?

Помненето на всичките ни пароли може да бъде мъчно. Всички знаем, че не би трябвало да използваме една и съща за всеки уебсайт, само че рядко употребяваме повече от две-три пароли за всички наши сметки в интернет.

Има решение обаче, което идва под формата на управител на пароли. Тези умни приложения съхраняват всичките ви пароли в база данни, която пък от своя страна е предпазена единствено с една ключова дума. В канала CTRL ALT DEL във vbox7 може да видите по какъв начин да отбраните паролите си в интернет.

LastPass

Това елементарно за потребление приложение е считано за един от най-хубавите мениджъри на пароли. То се основава на опростената концепция за автоматизирано генериране на комплицирани пароли за вас и обединяването им в нова база данни. Всичко, от което се нуждаете, е една основна ключова дума, с която да имате достъп до останалите.

Sticky Password

Sticky Password е отличен управител на пароли, който може да се похвали с високо равнище на криптиране и има биометрична съгласуемост с мобилните си приложения, тъй че в случай че употребявате отпечатъка си, с цел да отключите своя смарт телефон, елементарно можете да потвърдите вашата еднаквост.

Keeper

Проектиран за частни лица, само че също и като бизнес приложение, Keeper е отличен и адаптивен управител на пароли. Софтуерът генерира мощни пароли за вас и ги съхранява на вашето устройство, до момента в който ръководи автоматизирано попълване и влизане в другите платформи и на всички други устройства.

Той също по този начин разполага с функционалност за шерване на файлове, която разрешава на потребителите и предприятията по един и същи метод несъмнено да съхраняват файлове и да имат достъп до тях на всички места и когато и да е.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР