Помислете само, този величествен и внушителен мъж, който все пак

...
Помислете само, този величествен и внушителен мъж, който все пак
Коментари Харесай

Д-р Бубновски отсече: Ако коленете или кръста ви започнат да болят, запомнете: никога не докосвайте…

Помислете единствено, този възвишен и величествен мъж, който въпреки всичко беше сполучлив доктор, ходеше с патерици цели 27 години! Нараняванията, получени при злополуката, донесоха огромна щета за здравето му, само че мъжът не се отхвърли и продължи да се бори за здравето си. Сергей реши за себе си, че желае да живее пълностоен живот и да продължи да отстранява следствията от трагична автомобилна злополука. За това индивидът създаде лечебна система, с помощта на която въпреки всичко се изправи на крайници и към този момент може да помогне на доста други хора, които се обръщат към него за помощ.

Комплекс от извършения на Сергей Бубновски е път към възобновяване. Лекарят приканва всички свои пациенти най-сетне да се откажат от топлите компреси, шаловете на баба, корсетите, та даже и болкоуспокояващите. Просто би трябвало да спрете да се самосъжалявате! Само това ще ви помогне да забравите за болката в гръбначния дирек и да се възстановите!

Комплекс от извършения Бубновски

Когато стартирате тези извършения, не забравяйте, че животът е придвижване. Най-често хората не помнят за това и отиват на доктор, когато към този момент не могат да се движат независимо. Много е значимо да не стартирате здравето си и да не доведете тялото до сериозно положение заради личния си мързел!

Сергей Бубновски твърди, че най-важното нещо за здравия гръбначен дирек са мускулите, през които минават нервите и кръвоносните съдове. Ако упражнявате мускулите си вярно, можете да постигнете невероятни резултати!

Преди да се заемете с оздравителна гимнастика, е належащо да се консултирате с умел експерт. Това би трябвало да се направи, с цел да разберете дали можете или не можете да огънете гърба си, да се наведете или да вършиме лицеви опори. Едва когато лекарят дефинира казуса, можете да започнете да упражнявате.

Комплекс от извършения на Сергей Бубновски е в положение да укрепи мускулите на шията, раменете и корема. От това видео ще научите по какъв начин да изпълнявате най-простите извършения, по какъв начин да дишате, до момента в който вършиме гимнастика. Тези прелестни извършения оказват помощ за облекчение на спазмите и разпределяне на мускулите, като в същото време ги укрепват. Гимнастиката съгласно тази техника към този момент е помогнала на хиляди хора да се отърват от болката!

Лекарят разделя тялото на 3 зони:

Първият етаж  са краката. Необходимо е да се извършват клекове, с цел да се подтиква кръвоснабдяването на долните крака. Неадекватното кръвоснабдяване на долната част на тялото води до простатит при мъжете и болести на матката при дамите.

Вторият етаж  е багажникът, мускулите на гърба и гърдите. За да се усъвършенства положението на тези мускули, е належащо да се извършват извършения за подсилване на пресата, които задействат доста мускули. Докато вършиме тези извършения, е значимо да дишате вярно!

Третият етаж  е зоната на шията. Ако шията и главата ви болят вечер, значи имате незадоволително кръвоснабдяване в тази област. Всякакви извършения ще ви оказват помощ да коригирате обстановката.

Предлагаме още един ефикасен комплекс от извършения, който оказва помощ за възобновяване на организма и усъвършенства положението на ставите. В студения сезон ставите стартират да болят и предизвикват доста дискомфорт, заради което е належащо да се прави такава гимнастика заран!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР