Помещението за тренировки се намира в сградата на Спортната зала.

...
Помещението за тренировки се намира в сградата на Спортната зала.
Коментари Харесай

Спортни надежди на Видин посрещнаха Огнян Ценков

Помещението за тренировки се намира в постройката на Спортната зала. След като кметът на Общината Огнян Ценков се отзова на молбата от страна на клуба да бъде подложен климатик, той пристигна на място, с цел да се запознае с изискванията, при които се приготвят състезателите. Посрещна го треньорът по самбо и джудо Габриела Кирилова. Тя изясни, че тук упражняват към 60 души – от 5-годишни деца до възрастни мъже и дами, разпределени в 4 групи.

Ценков беседва с членовете на клуба и сподели, че е останал прелестно сюрпризиран от благодарственото писмо, изпратено до него от името на управлението, децата и родителите по отношение на разрешаването на казуса с отоплението. От своя страна той благодари за изразеното в писмото увещание, че и отсега нататък ще разчитат на неговата поддръжка и подпомагане, с цел да се обезпечи по-добра среда и условия за развиване на децата на град Видин. И напомни, че от началото на мандата Общината постоянно извършва уговорката си към спортните клубове и изплаща в цялостен размер плануванаъа дотация, като желанието е в бъдеще тя да бъде увеличена. Огнян Ценков означи, че спортната база и консумативите, които употребяват клубовете, също са за сметка на Общината. „ Нашето желание през тази година е да създадем повсеместен ремонт на покрива на Спортната зала, планувани са 55 000 лева, имаме към този момент определен Изпълнител на дейностите и когато времето разреши, работата ще стартира. При положителни благоприятни условия, следващата година ще се направи и вътрешен ремонт на залата “ – осведоми той.

Накрая видинският кмет пожела нови триумфи на всички състезатели: „ Удовлетворен съм, че от ден на ден деца се обръщат към спорта - той освен ще ви построи като физически здрави, само че ще ви помогне да бъдете и душевен устойчиви пред всички провокации в живота “.
Спортен клуб „ Бъдин – ММА “ завоюва през 2018 година общо 117 медала от интернационалните шампионати, международни, европейски и републикански шампионати, 98 от тях са по самбо и джудо. През предходната година състезатели от клуба стават републикански първенци по самбо, вицешампиони по джудо, като в този спорт се класират и отборно на трето място. Силен е стартът и тази година, като досега клубът може да се похвали към този момент със извоювани 7 медала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР