Помагам на родителите ми, защото пенсиите им са много малко

...
Помагам на родителите ми, защото пенсиите им са много малко
Коментари Харесай

Родителите на Орлин Павлов с мизерни пенсии, певецът им помага

" Помагам на родителите ми, тъй като пенсиите им са доста малко - 390 лв. взимат. Те се пробват да се оправят, само че без нас това няма по какъв начин да се случи. Тези пари не стигат за нищо. Майка ми оказва помощ и в грижите за Елизабет, както и за моята баба Иванка, която е на 94 години и ме е гледала като дребен ". Това споделя Орлин Павлов, който гледаме в новия сезон на " Пътят на достойнството ", разбра HotArena.

Певецът получил ролята в поредицата след кастинг, на който го поканил продуцентът Александър Христов. " Скоро приключих и фотосите на продължението на кино лентата на Ники Илиев " Завръщане " 2. Там основната роля е на Сашо Кадиев, а аз си партнирам превъзходно с Диляна Попова ", споделя Орлин. В лентата той играе ролята на водач - нещо, което е в кръвта му по дядова линия. " Моят дядо ген. Павел Павлов умира в пердах, до момента в който пази небето над София през Втората международна война. Може да се каже, че произлизам от храбър жанр ", споделя артистът.

Когато се върне изтощен от професионални задължения, за Павлов най-щастливият момент е усмивката на щерка му, както и думите на баба му Иванка. " Тя е най-големият ми почитател. Слага апаратчето и ме гледа в сериала. Майка ми всеки ден е при нея. А Бети щерка ми, доста се радва като ме види на екрана, скача и вика името ми ", благополучен е баща Орлин, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР