Помагал съм, винаги помагам и ще продължа да помагам на

...
Помагал съм, винаги помагам и ще продължа да помагам на
Коментари Харесай

Кубрат се отметна за дарението: Аз съм само един човек и не мога да оправя света

Помагал съм, постоянно оказвам помощ и ще продължа да оказвам помощ на хора, които имат потребност някой да им подаде ръка, сподели боксьорът

Кубрат Пулев напълно по йезуитски се отметна от обещанието си, че ще подари половината от петте милиона паунда, които прибра за мача с Антъни Джошуа, на медиците на бойната линия с ковид.

Пред в. „ Монитор ” Кобрата се измъкна, че е „ единствено един човек и не мога да спа света ”. На журналистическия въпрос „ Бе заречен да дариш част от средствата, извоювани от мача, в битката с ковид. Ще го направиш ли и защо тъкмо? ”, боксьорът споделя: „ Помагал съм, постоянно оказвам помощ и ще продължа да оказвам помощ на хора, които имат потребност някой да им подаде ръка и да им покаже, че не са сами на този свят в болката си и в битката си за живот. Естествено, ревизирам всяка една благотворителна помощ, която върша, тъй като има доста измамници, което е моралното дъно на човешкото създание ”, разясни Пулев.

Следва значимата част от изявлението: „ Не очаквайте от мен публичност по сходни тематики. Истината обаче е, че аз съм единствено един човек и не мога да оправя света, колкото и да ми се желае. Както до момента, по този начин и отсега нататък ще не преставам да давам от себе си повече, в сравнение с даже някои хора заслужават, каквото, когато и както мога в името на това да трансформира България най-малко малко към по-добро ”, измъкна се по терлици боецът.

Кобрата счита, че не се нуждае от гласност в благотворителността. „ Това за мен не е щедрост, а чист PR. На мен реклама не ми е нужна ”, завърши тематиката Кубрат Пулев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР