Пом Клементиеф се присъединява към света на “Мисията: Невъзможна като

...
Пом Клементиеф се присъединява към света на “Мисията: Невъзможна като
Коментари Харесай

МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА: Ексклузивно интеврвю с Пом Клементиеф

Пом Клементиеф се причислява към света на “Мисията: Невъзможна ” като мистериозната Парис. Сътрудникчка на Габриел (Есай Моралес), мъж, който споделя рискова история с Итън Хънт (Том Круз), Парис е жена на малко думи и смъртоносни дейности. Тя няма да разреши на нищо – и на никого – да застане на пътя й, до момента в който преследва плячката си по целия свят.

Започвайки кариерата си в родната си Франция, Клементиеф става фаворитка на интернационалната аудитория с пробивната си роля на Мантис в Марвел поредицата Guardians Of The Galaxy ( ”Пазителите на Галактиката ”), роля, която съчетава нейните способности за комедия и физически екшън. Дългогодишен възпитаник на голям брой бойни изкуства, Клементиеф употребява всичките си бойни умения в “Мисията невъзможна: Пълна отплата - Част Първа ” като се трансформира в един от най-опасните противници на Хънт до момента.

Ти си нова в екипа на “Мисията ”. Как би описала прекарването си?
„ Цялото преживяване по време на фотосите беше необикновено и е вдъхновяващо да работим с режисьори като Том и Маккуори. Визията, която сътвориха е извънредно красива и кинематографична, а екшън сцените и локациите са зашеметяващи. Беше моя фантазия да бъда част от този франчайз. Преди да бъда определен във кино лентата, упражнявах и учех бойни изкуства. Когато маркирах тренировките в календара си, вместо да пиша „ образование по каскади “ или „ клас по бойни изкуства “, от време на време вместо това пишех „ Мисията Невъзможна “. Правих го за развлечение, само че и като метод да покажа пресъздавам и парадирам филми, в които желая да вземам участие.

Защо от толкоз дълго време искаше да участваш в „ Мисията Невъзможна “?
„ Винаги съм била огромен фенка. Бях много млада, когато гледах първия филм. Гледах го на остарял черно-бял тв приемник. Въпреки че тв приемникът не работеше толкоз добре, бях хипнотизирана от екшъна и Итън, който висеше на онази жица. Актьорският състав включваше Жан Рено и Еманюел Беар и това беше първият огромен холивудски филм, в който си припомням, че съм гледала френски артисти. Това отвори малката врата в съзнанието ми, че френски артисти могат да вземат участие в огромните американски филми и може би, един ден, аз бих могла да вземам участие във филм като “Мисията Невъзможна ”. От известно време желая да вземам участие в екшън филм. Това е една от аргументите да се занимавам с бойни изкуства в свободното си време. А филмите от поредицата “Мисията Невъзможна ” са невероятни образци за страхотни екшън филми. Плюс това, дамите във кино лентата са доста мощни героини и имат надзор върху личните си дейности. Те са бойци и са равнопоставени – не са просто мацки, която чакат да бъдат избавени. ”

Какво можеш да ни кажеш за персонажа ти - Парис? Тя наподобява като една много смъртоносна мацка...
„ Парис работи с героя на Есай Моралес - Габриел. Тя е едно мистериозно, енигматично наличие с доста пластове на нейната персона. И тя е войник. В тези филми се развиват бойните стилове на всеки воин към качествата на всеки артист. Тъй като упражнявам бойни изкуства от известно време, неща като кикбокс и таекуондо и други дисциплини, измислихме нейния жанр, който включваше всичко това. Така че тя има разнообразни качества да пребие някого.

Как би описала прекарването да работиш с Том Круз?
„ Том ме въодушевява и ме провокира всеки ден. Той работи толкоз доста и е доста обилно човешко създание, както на екрана, по този начин и отвън него. Въпреки че е звездата във кино лентата, той е постоянно подготвен да сътрудничи и постоянно се грижи другите персонажи да получат своя миг и да блеснат. ”

Какъв беше процесът на създаване на персонажът ти във кино лентата " Мисията Невъзможна "?
„ За разлика от други филми, героят не стартира на страницата. Той се развива. Това може да бъде много плашещ развой, тъй като първоначално няма нищо на страницата. Създаването на “Парис ” беше екипна работа с всички отдели на продукцията. Направихме доста проби с камерите, пробвайки разнообразни разновидности на прическа, грим и костюми. Поиграхме си с това по какъв начин се държах и с физиката на героя. Като актриса, за мен беше завладяващо и не съм сигурна, че някой различен режисьор би могъл да направи това. На моменти беше ужасно, само че и доста освобождаващо. ”

Защо Маккуори е толкоз добър режисьор за тъкмо тези филми?
„ Маккуори е визионер. Има неповторимо чувство за рамката, композицията и придвижването. Той работи тъкмо толкоз крепко върху разговора, колкото и върху ъгъла и композицията на всеки кадър. Той може да накара своите артисти да предадат страсти, без да приказват, и ни насочва физически по способи, които наподобяват органични. Всеки воин в този филм е специфичен и той прави всеки мощен по собствен метод. Научих толкоз доста, работейки с него. ”

Къде търсеше ентусиазъм, когато се приготвяше да играеш Парис?
„ Когато стана дума за Парис, бях въодушевен от гледането на животни. Странни животни – праисторически птици, като китоглавата чапла. Гледах видеоклипове с тях, когато трябваше да измисля по какъв начин тя да се движи. Тъй като това е толкоз физическа роля, упражнявах доста със Сам Истууд и практикувах пилатес, с цел да изградя ядрото си, с цел да предотвратя пострадвания. Научих също да се удрям с мечове – и ми хареса! “

Какво може да чака публиката от най-голямата до момента “Мисия: Невъзможна ”?
„ Могат да чакат да бъдат удивени! Има толкоз доста страхотни екшън подиуми. Битките са зашеметяващи. Преследването с коли в Рим е необикновено. Тонът на кино лентата е в действителност друг. Има нещо мистично и завладяващо в това. Но също по този начин е занимателен, покъртителен и необикновен екшън филм. “

Коя беше обичаната ти сцена за снимане в този филм и за какво?
„ Във кино лентата има толкоз доста невероятни подиуми, само че обичаната ми сцена за снимане беше екшън сцената във Венеция. Тренирахме съвсем година, като хореографирахме сцената. Беше комплицирано да се стреля заради тясната уличка. Това означаваше, че трябваше да сме изобретателни с придвижванията и разположението на камерата. Играхме си с височини вместо с ширини, с цел да създадем бойната сцена неповторима. ”

Какво би споделила на всички други артисти, които може да се причислят към франчайза “Мисията Невъзможна ” в бъдеще? Какво да чакат?
„ Това е едно от най-вълнуващите и неповторими прекарвания. С водещи фигури като Том и Маккуори, се основава резултатът на доминото, като всички се въодушевяват и допълват взаимно. И може да се пристрастите към скайдайвинга.

През 2023 година настъпва време за отплата.

Време за Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа! В най-новия филм от изключителната поредност, белязала вечно освен шпионския екшън род, само че и развлекателното кино като цяло, предишното се завръща и слага Итън Хън пред алтернатива със смъртоносни последствия – алтернатива, която отпраща него и екипа му на най-опасната им задача досега, а триумфът или неуспехът ѝ ще предреши, кой ще управлява истината и визията за „ положително и неприятно “ за епохи наред. Залогът е самото бъдеще!

Том Круз още веднъж се завръща в една от най-емблематичните си функции – на сътрудник Итън Хънт, а първият впечатляващ филмов откъс на Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа единствено загатва за невероятната динамичност, забележителните местоположения и емблематичните за франчайза избухлив екшън и изпълнените персонално от Круз спиращи дъха каскади, които чакат феновете в кината през лятото на 2023 година Трейлърът също по този начин дава обещание и забавна и напрегната история, в центъра на която е тайнственост, надълбоко обвързвана с предишното на Хънт и предходните му незабравими невъзможни задачи.

Мисията невъзможна е поредност, която е същинска необичайност в Холивуд – всяка последваща част е по-добра и по-успешна от предходните и по всичко наподобява, че Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа няма да е изключение от правилото. Режисьор и сценарист още веднъж е архитектът на предходните два кино лентата Мисията невъзможна: Престъпна нация и Мисията невъзможна: Разпад Кристофър МакКуори, който дружно с Том Круз продължава да залага на аналоговия метод към снимането и разказването на истории, основани единствено и само с мисълта за огромния екран.

Наред с Том Круз, в актьорския състав на новия филм вършат завръщане и ветераните Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черсни, в ролята на някогашният шеф на Агенцията за невъзможни задачи Юджийн Китридж. Към тях се причисляват Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма, Марк Гатис, Чарлс Парнел, Грег Тарзан Дейвис, Фредерик Шмид и други

Режисьор и сценарист на кино лентата е Кристофър МакКуори (Обичайните обвинени, Мисията невъзможна: Разпад), по телевизионния сериал, основан от Брус Гелър. Продуценти са Том Круз и Кристофър МакКуори, а изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър и Томи Гормли.

Приемаме Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа от 14 юли 2023 единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР