Ползите от чудотворния пчелен прашец са известни още преди Христа.

...
Ползите от чудотворния пчелен прашец са известни още преди Христа.
Коментари Харесай

Тайните на ползите от чудотворната суперхрана и естествен антибиотик

Ползите от чудотворния пчелен прашец са известни още преди Христа. Той неслучайно е суперхрана, само че не каква да е, тъй като влияе сложно върху активността на всички системи, а освен върху една избрана, както са множеството суперхрани. Богат е на значими за човешкия организъм ензими, белтъчини, хормони, аминокиселини.

Действа като натурален антибиотик. Лекува и пази организма от вируси и инфекции. Същевременно с това е удобен за растежа на клетките и тъканите. Той е и натурален детоксикатор, отстранява чудесно токсините. Благоприятства и за понижаване на неприятния холестерол и извеждането от организма на пикочната киселина. Незаменим е при битката със свободните радикали. Прашецът не разрешава и развиването на тумори, стопира растежа на раковите кафези. Повишава силата и издръжливостта на организма изключително в моменти на мощен стрес.

Успокоява нервната система
Древните лечители в Египет са употребявали пчелен прашец при инфекции и кожни проблеми. Той е превъзходен и при усмиряване на нервната система. Доверете му се, в случай че желаете да спите блажено, сладко и непробудно цяла нощ. Тази суперхрана има невероятното свойство да предотвратява алергии, макар че нерядко самата тя ги предизвиква. Но е значимо да знаете, че пчелният прашец се приема постоянно на гладно, тъй като по този начин се всмуква по-добре от организма.

Без минерален и витаминен недостиг
Освен че засилва защитните сили на организма, златото на пчелите запълва витаминния и минералния недостиг в тялото. Затова е незаместим естествен стимулант, изключително в случай че имате потребност от сила.

При целулит
За да се избавите от неприятния целулит, доверете се на следната рецепта: в чаша кисело мляко накиснете от вечерта 1 л. пчелен прашец и сложете в ледник. Сутринта разбъркайте и закусете с вкусния и потребен крем. Пригответе идната доза, на която ще се насладите половин час преди сън. Така ще се лишите бързо освен от непотребната телесна маса, само че и от неприятния целулит. Пчелният прашец освен благоприятства редукцията на целулит, само че и попречва появяването на нови целулитни депа, защото пречи на задържането на непотребните течности в организма.

За анаболен резултат и трупане на мускули
Еликсирът на живота, както още назовават неповторимия пчелен прашец, е обичана храна и на фитнес фанатиците, искащи да реализират анаболен резултат (трупане на мускули посредством банкет на анаболи). За задачата смесете пчелен прашец и мед в равни количества и съхранявайте в ледник. Приема се по една лъжица всяка заран час преди хранене.

При анемия за хемоглобин
Чудотворният прашец запълва недостига от желязо в клетъчните депа и е различен способ за лекуване даже на дребни деца, изключително такива, които изостават в развиването си. Пригответе си кашичка от 1-2 чаени лъжички прашец с малко мед и вода. Престоява няколко часа, след което се приема няколко пъти преди хранене – дозата е за целия ден. Приемайте до цялостно усъвършенстване и възобновяване на хемоглобина в естествени граници.



При акне
Бърз резултат ще имате от банкет на пчелен прашец и мед. Разтворете 200 г от естествения лек в 5 пъти по-голямо количество мед. Приемайте по 3 пъти по 1 лъжичка преди хранене в границите на денонощието.

Като афродизиак
Пчелният прашец се радва на особена респект и в класацията за най-мощен естествен афродизиак, тъй като покачва потентността. Освен това понижава болката и възпалението при увеличена простата.

За намаляване
Вълшебните гранулки са идеално средство за понижаване на апетита. И макар че се употребява за трупане на мускули, прашецът не е средство за напълняване! Доверете му се умерено при битката с непотребните килограми. Приложете рецептата за целулит.

Как въздейства на бъбреците и още секрети четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР