PolyComp улесни своите дилъри с помощта на мобилно приложение за

...
Коментари Харесай

PolyComp пусна мобилно приложение за дилърите


PolyComp улесни своите дилъри благодарение на мобилно приложение за Android и iOS
(снимка: PolyComp)

PolyComp разгласи първото в бранша на ИКТ дистрибуцията у нас мобилно приложение за обслужване на дилърите. То е разработка на екипа от маркетинг и софтуерни експерти на компанията и може да бъде свалено от Гугъл Play и Apple Store.

PolyComp App дава достъп до продуктовия азбучник, най-новите и най-търсени артикули, промоциите и други (снимка: PolyComp App)

С помощта на мобилно приложение сътрудниците на дистрибутора получават достъп до цялостния азбучник от артикули на PolyComp, без значение къде се намират, което прави избора и поръчката по-лесни и интуитивни, разясниха от компанията.

Добавянето на артикули в кошницата и завършването на поръчка става комфортно, с допиране на един бутон, като в кошницата елементарно могат да се редактират нужните количества.

Освен бърз достъп по продуктовия азбучник, дава опция за обзор на най-новите и най-търсени артикули, настоящите промоции и до редица варианти, които оказват помощ при извършването на покупки. Апликацията добавя портфолиото от услуги, които ИТ дистрибуторът предлага повече от 20 години.

„ Червеният оригами жерав не е определен инцидентно за знак на новата разработка. В неговото мултикултурно обръщение има вяра и уникалност. Жеравът е знак на умения, стратегическо мислене и преданост – качества, които са част от нашата фирмена философия ”, споделиха от компанията.

Мобилното приложение е налично за събаряне от формалните онлайн магазини за Android и iOS устройства.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР