Полярните полеви водачи са двойката, която първа ще се ожени

...
Полярните полеви водачи са двойката, която първа ще се ожени
Коментари Харесай

Първа сватба на Антарктида

Полярните полеви водачи са двойката, която първа ще се ожени на Антарктида.

Те са дружно от 11 години, а са сгодени към този момент три години и половина.

В момента са в английската антарктическа изследователска станция „ Ротера”. Преди месеци Том щеше да бъде изместен в станция на 1670 километра разстояние. Но поради измененията в ледниковата конструкция на острова той остава при Джули.

За двамата влюбени това е знак и те вземат решение да се омъжат, до момента в който са още на територията на ледения континент.

Жени от базата оказват помощ на Джули да подготви роклята си от плата на оранжава палатка. Така те ще спазят традицията булката да носи „ нещо старо” в тържествения ден.

--> Сватбата ще бъде относително скромна – към 20 посетители ще участват на събитието, а церемонията ще бъде в станцията по метереология и морска просвета. Точният час на празненството ще зависи от времето.

В момента в Антарктида е зима и по тази причина има лимитирана слънчева светлина, а поривите напразно доближават до 48 километра в час.

Магистратът на Британската aнтарктическа територия Пол Самуейс ще узакони любовта на двойката. Така бракът им ще бъде приет и от английските управляващи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР