Полякът Камил Майхжак се класира за втория кръг и си

...
Полякът Камил Майхжак се класира за втория кръг и си
Коментари Харесай

Полякът Камил Майхжак е следващият противник на Ник Кирьос в Токио

Полякът Камил Майхжак се класира за втория кръг и си обезпечи мач против австралиеца Ник Кирьос на шампионата по тенис в Токио (Япония) от сериите АТП 500 с награден фонд 1 953 285 $.

Майхжак победи в първия кръг на конкуренцията японския квалификант Шо Шимабукуро със 7:6(2), 6:2 в мач, траял час и 26 минути.

След равносилен първи сет, полякът започва с 4:0 във втората част и удържа преднината си до края на мача.

По-рано Ник Кирьос се оправи с Чун Син Цен (Тайван) с 6:3, 6:1 в същия ден, в който юристът му изиска от съда в Австралия да отхвърли обвиняванията против тенисиста, базирайки се на здравословни аргументи. Делото бе отсрочено за 3 февруари. Тогава Кирьос би трябвало да се яви персонално в съда за първи път след повдигането на обвиняванията от някогашната му другарка против него през юли тази година.

В последната среща от програмата за през днешния ден в конфликт сред представители на домакините Хироки Мория надигра Юта Шимизу с 6:1, 6:3.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР