Поля и Здравко от Варна са поредните участници, които се

...
Поля и Здравко от Варна са поредните участници, които се
Коментари Харесай

Двойка от Един за друг от Варна се оказаха разведени, живеят си заедно

Поля и Здравко от Варна са следващите участници, които се разделиха с сантименталното съревнование " Един за различен “. Разведената двойка, която даде втори късмет на връзката си, не съумя да получи задоволително поддръжка и се сбогува с вилата на любовта. Конкурентите им по време на елиминациите бяха Виктория и Георги, за които гласоподаваха пет двойки. Поля и Здравко от своя страна се снабдиха единствено с една прегръдка и с това присъединяване им в конкуренцията завърши.

В студиото на " Събуди се “ Поля и Здравко описаха повече за своята обич и споделиха страстите си от претърпяното във " Вилата на любовта “.

" Аз открих, че се допълваме и мога да му имам цялостно доверие. Когато сме дружно, можем да се оправим с доста неща. В игрите за двойки в предаването се справяхме доста добре. А на женските игри, аз се справях зле “, споделя Поля.

" Аз разбрах, че към момента не знам доста неща за нея. Предстои да ги узнавам и откривам. Имаше игри, в които не знаех отговорите, свързани с нея. Изненада ме това, че в известна степен Поли преодоля един от страховете си, а точно този от височини “, добавя Здравко.

" В една от игрите, трябваше да се катерим по стена, съумях да стигна до върха “, споделя Поля.

" Най-трудното в " Един за различен “ е да свикнеш със средата, в която си попаднал. Зоната на комфорт се трансформира ", споделя Здравко.

" Участието ни в " Един за различен “ беше едно необикновено премеждие. Игрите и хората във " Вилата на любовта “ – всичко беше прелестно.

" Не сме желали да убеждаваме никого, че би трябвало да останем в предаването. Знаете, че когато пристигна време за гласоподаване, множеството двойки гласоподават по сърце. Всеки прави избор кого да поддържа. Благодарни сме на Криси и Арти. Дадоха ни късмет един път. Всички двойки заслужават да победят, само че ние поддържаме Криси и Арти. Димана и Христо също са ни любимци. С по-голяма част от другите двойки ще останем другари, а с някои положителни познати ".

Поля (31 г.) и Здравко (41 г.) от Варна. От сътрудници двамата се трансформират в двойка, а по-късно в брачен партньор и брачна половинка. Две години след сватбата обаче Здравко осъзнава, че във връзката има неизпълним проблем и желае бракоразвод. Двамата вземат решение да си дадат втори късмет и сега живеят на фамилни начала, само че без брак.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР