Полузащитникът Симеон Славчев, който наскоро прекрати своя договор с Левски,

...
Полузащитникът Симеон Славчев, който наскоро прекрати своя договор с Левски,
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Съжалявам, че не успях да покажа на "Левски" какво мога

Полузащитникът Симеон Славчев, който неотдавна приключи своя контракт с " Левски ", към момента няма нов отбор, само че пък води диалози с няколко български тима.

Пред Sportal.bg той показа, че като дребен се е възхищавал на Стивън Джерард, а след това и на Кристиано Роналдо. От " Левски " пък негов любим е бил Милан Коприваров.

" Изцяло разгадавам на лична подготовка досега. Мисля, че по този начин е най-коректно, откакто си диря тим. Имам няколко оферти. Би ми се желало да отида в тим, където да се усещам добре и да си върна формата ", сподели той.

" Разочарован съм, че не съумях да покажа какъв състезател съм, да покажа по-добро лице. От самото начало имах травми. Съжалявам, че не съумях да покажа даже част от капацитета си и не съумях да преживея повече хубави мигове със сините почитатели. "

" За момента чужбина е много нереалистичен вид за мен, тъй като не съм играл в последните месеци. Желанието ми е да покажа по-добро лице в България и по-късно времето ще покаже. В чужбина знаеш защо играеш, изискванията са на друго равнище и можеш да се развиваш. ", сподели още той.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР