Полузащитникът, преминал през казахстанското първенство, когото Стойчо Младенов искаше в

...
Полузащитникът, преминал през казахстанското първенство, когото Стойчо Младенов искаше в
Коментари Харесай

Желан от ЦСКА няма да пристигне на Армията

Полузащитникът, минал през казахстанското състезание, който Стойчо Младенов искаше в състава си, няма да подпише контракт с ЦСКА.

Екзекутора на Ливърпул на няколко пъти повтори, че армейците ще са доста деликатни при избора си на нови футболисти и няма да притеглят играчи, в чиито качества не са сигурни.

Силният интерес към упоменатия халф се дължи на обстоятелството, че Младенов и щабът му имат персонални наблюдения върху представянето му.

Припомняме, че той и екипът му прекараха 4 години в някогашната руска република отпред на Атирау и Кайсар.

ЦСКА е отправил съответно предложение към плеймейкъра, само че двете страни не са съумели да стигнат до единодушие.

Със сигурност на " Българска войска " няма да дойде и офанзивният футболист на Черно море Родриго Енрике.
 ЦСКА си прибра двама национали
ЦСКА си прибра двама национали

Йомов и Турицов няма да играят против Грузия

След като през вчерашния ден треньорът на моряците Илиан Илиев отхвърли ЦСКА да е отправял оферта за играча, след това и от Борисовата градина опровергаха сходен интерес, написа " Тема Спорт " и добавя, че новият футболист на Монца Валентин Антов има значима роля в пътя на ЦСКА към групите на Лигата на конференциите.

Още в първия квалификационен дуел от шампионата против Лиепая родният национал получи тежък удар в главата, довел до аркада и няколко шева.

Въпреки това единствено седмица по-късно в Латвия Бальо изведе своите съотборници с капитанската лента на ръката, като тя не слезе оттова и в идващите 4 дуела против Осиек и Виктория Пилзен.

Антов е на едвам 20 години, а към този момент има на сметката си впечатляващите 23 европейски дуела.

Сред тях са влиятелните победи над Базел, Рома и Виктория Пилзен. Няма различен български състезател с толкоз мачове в интернационалните шампионати на тази възраст!

Още през цялото време на кариерата си Антов стартира да реализира цели, непривични за възрастта му. На 19 август 2015 година, когато бе единствено на 14, той се трансформира в най-младия капитан в историята на ЦСКА, носейки лентата в дуела за купата против София 2010.

През миналия сезон той стана и най-младият капитан на алените в евротурнирите - изведе съотборниците си против малтийския Сайрънс, когато бе едвам на 19.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР