Полузащитникът на Вердер (Бремен)Илия Груев остана на второ място в

...
Полузащитникът на Вердер (Бремен)Илия Груев остана на второ място в
Коментари Харесай

Илия Груев е №2 сред футболистите на България

Полузащитникът на Вердер (Бремен)Илия Груев остана на второ място в класацията за " Футболист на годината ". Той се трансформира във значима част от състава на немския отбор, както и на българския народен тим. Баща му - Илия Груев-старши, получи премията от името на своя наследник, който по-рано през днешния ден имаше мач в Бундеслигата.

Груев се подреди зад Кирил Десподов, който за втора поредна година, сграбчва наградата. Трети в анкетата се подреди халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев.
 Кирил Десподов още веднъж е футболист №1 на България Кирил Десподов още веднъж е футболист №1 на България
" Аз, като татко, ще взема премията му през днешния ден. Извинявам се от името на Илия, че не може да участва, тъй като имаше неотложни задължения с Вердер. Благодаря на всички публицисти, които са дали своят вот за него, тъй като са оценили неговата игра през годината. 

Благодаря на всички негови съотборници и треньори в националния тим на България и във Вердер. Пожелавам на всички, които завоюваха тези награди довечера, доста здраве през новата година ", съобщи Илия Груев-старши.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР