Полузащитникът на ЦСКА-София Румен Пинто заяви след равенството 3:3 срещу

...
Полузащитникът на ЦСКА-София Румен Пинто заяви след равенството 3:3 срещу
Коментари Харесай

Рубен Пинто: И не загубихме, и спечелихме важна точка

Полузащитникът на ЦСКА-София Румен Пинто съобщи след равенството 3:3 против Левски в срещата от 27-ия кръг на българското футболно състезание, че неговият отбор не е заслужавал да загуби тази среща, само че се надява да бъдат извлечени подобаващите поучения.

"Резултатът не е добър, искахме да спечелим. Все отново и не загубихме, и спечелихме значима точка. Сега към този момент мислим за идващия мач. Работихме крепко през седмицата, само че от време на време на терена станат и неточности. Футболът не е като Плейстейшън. На терена непрестанно има разнообразни обстановки. В някои от тях не се справихме, в други - не успяхме. Надявам се да си вземем поучения от тези неточности за идващите срещи.

В началото бяхме доста по-добре, в първите 15 минути тотално доминирахме, вкарахме гол, само че но не успяхме да затворим мача с още голове. След 20-25 минута нещата се трансформираха. Левски направи промяна в средата на терена и ние може би не успяхме да се ориентираме добре. След това допуснахме голове и мачът се промени ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР