Полузащитникът на ЦСКА 1948 Парвиз Умарбаев вярва, че тимът му

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Парвиз Умарбаев вярва, че тимът му
Коментари Харесай

Умарбаев: Без да обиждам Локомотив, но мисля, че сме по-силен отбор и ще играем в европейските турнири

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Парвиз Умарбаев има вяра, че отборът му ще се добере до европейските клубни шампионати. Той показа в изявление за Sportal.bg , че конкуренцията в отбора не го плаши, а тъкмо противоположното – ще помогне на всички в тима да реализират своята цел. Умарбаев се трансформира в легенда за Локомотив (Пловдив) със извоюваните титли, както и с това, че стана чужденецът с най-вече мачове за клуба. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Подготовката минава обикновено. Тук сме от към две седмици. Засега всичко е обикновено. Ако погледнем към резултатите, които постигнахме, направихме един еднакъв и в другите победихме. Според мен ставаме все по-добри след всеки мач. 

Не желая да върша съпоставения сред Тодор Янчев и Любослав Пенев. Всеки треньор си има свои визии. Продължаваме да работим и да привикваме с новите условия на Тодор Янчев. Не ме тормози конкуренцията. Това е доста добре, че има конкуренция, тъй като всеки в тима дава всичко от себе си в тренировките и в мачовете. Всеки футболист желае да играе и това е единствено за положително.

Искаме да гоним положително класиране в състезание, както и за Купата. Гоним и двата фронта. Ще забележим най-после на сезона какво ще се случи. Много се зарадвах, когато Бирсент Карагарен пристигна тук. Усещах, че ще пристигна при нас, щом стартира да се показва добре за Локомотив. Имах такова възприятие, че ще се случи. 

Преди се притеснявах да приказвам на български, тъй като не говорех толкоз добре. Сега съгласно мен приказвам по-добре. Тук даваме повече изявленията, в сравнение с в Локомотив. Няма доста хубави игрища в България. Надявам се след години да създадат положителни игрища, тъй като шампионата е хубаво и има потребност от това. В Таджикистан равнището е по-ниско от това в България. И там има положителни и технични футболисти. При нас също има игрища, само че не са съвременни. Има 20 и 25-хилядни игрища, само че не са съвременни и модерни. 

Моето идване в България беше през лятото на 2016-а година. Причината е Илиан Илиев, на който ме бяха предложили. Извикаха ме да дойда в Локомотив. Задължен съм му и постоянно имам положителни връзки с него. Чат-пат си пишем и го приветствам за празниците. Много съм му признателен.

Когато пристигнах в Локомотив, не мислех, че ще стана чужденецът с най-вече мачове за клуба. Много е прелестно за мен, че това се случи. Само мога да се веселя, че реализирах това нещо. След шест години пристигна един миг, в който желаех да сменя ситуацията. Исках да поема ново предизвикателство. За шест години спечелихме четири трофея, което е нещо необикновено. Затова пристигнах тук, тъй като този тим има упоритости. Искам да оказвам помощ, колкото мога, с цел да спечелим трофей и тук. 

Не желая да кажа кой е най-хубавият треньор, с който съм работил в България. Всеки един имаше своите визии и познания. Благодарен съм на всички треньори, с които съм работил. С Бруно Акрапович имах малко сложни моменти, което не мога да скрия. Тези моменти ми помогнаха да израсна и ме направиха по-силен психически. 

Имаме доста положителни връзки с Христо Крушарски. Естествено, че се чуваме. Преди няколко дни се обади, тъй като беше видял, че Бирсент Карагарен означи гол. Поздрави ни, пита по какъв начин сме и дали всичко е наред. Имам доста положителни връзки с него. 

Без да наскърбявам Локомотив, само че мисля, че сме по-силен тим и ние ще играем в европейските шампионати. На всички почитатели желая да пожелая да са живи и здрави. Нека поддържат тима си. Особено нашите почитатели на ЦСКА – да ни поддържат във значимите мачове. На почитателите на Локомотив поисквам триумф “. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР