Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев бе избран за футболист

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев бе избран за футболист
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Първо да се класираме за финал и тогава ще мислим за Купата

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев бе определен за футболист номер 1 за месец февруари, като също така завоюва премията и за 26-ия кръг на efbet Лига. 

" Отборът се оправя добре, печелим точки за шампионата, спечелихме значима победа за Купата. Надявам се скоро да се върна, за да помогна. Две тежки гостувания във Варна не ги загубихме. Взехме 2 точки. Когато тимът не губи трупаме самочувствие. Отборът се усеща по-силен и по-уверен и момчетата се усеща сносно ", показа Чочев при награждаването.

" За Купата ще е мъчно, тъй като Локомотив София играе в скица, която не ни подхожда. Играят добре на статични положения. Двата тима ще дадат всичко от себе си. Ако считаме, че сме любимци и ще бием елементарно, може да ни изиграе неприятна смешка. Каквито и разтърсвания да има в Локомотив София те знаят, че са на 90 минути от край. Ще дойдат с хъс за победа, с цел да съкратят разликата от 1 гол. Трябва да изиграем мъдро мача и да не бъдем прибързани с нашите дейности ", добави халфът.

Към момента Ивайло Чочев остава голмайстор на българския шампионат с 19 попадения. Той разяснява идния мач със Славия и напускането на Златомир Загорчич.

" Г-н Загорчич е добър треньор, направиха доста положителни игри под негово управление и напускането му ще е плюс за нас. Отборът на Славия обаче ще излезе стимулиран, с цел да се покаже при новия треньор. Това е плюс за нас, че той няма да е треньор. Когато имат нов треньор момчетата ще са най-вече стимулирани. Може да стане доста здрав мач и да ни създадат проблеми и да загубим точки. Отборът на Славия демонстрира, че може да победи всеки. Не би трябвало да мислим за тяхната треньорска промяна "

" Нашата цел е първо да се класираме на край и там ще мислим за продобиване. Третото място сме си го поставили като наша цел. Разликата с четвъртия е добра, само че остават много мачове, тъй като при 1-2 неверни стъпки четвъртият ще е покрай нас и ще вкара напрежение ", приключи Ивайло Чочев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР