Полузащитникът на Тотнъм Танги Ндомбеле не пази добри спомени от

...
Полузащитникът на Тотнъм Танги Ндомбеле не пази добри спомени от
Коментари Харесай

Халф на Тотнъм обвини Почетино за контузиите си

Полузащитникът на Тотнъм Танги Ндомбеле не пази положителни мемоари от работата си с Маурисио Почетино. Той даже съобщи, че някогашният управител на " шпорите " има виновност за непрекъснатите му травми.

" Беше доста сложен интервал. Няколко пъти се обаждах на другари във Франция и им споделях, че желая да се прибера. Изтощителните тренировки сигурно бяха една от аргументите за травмите ми. Тялото ми имаше потребност от време, с цел да свикне с равнището на натоварванията ", показа Ндомбеле.

LATEST: Ndombele reveals the seven words Levy told him when he demanded Spurs exit
— Hotspurs News Alerts (@AlertsHotspur) " В края на предишния сезон в действителност желаех да напусна Тотнъм. Говорих с президента Даниел Леви и той беше безапелационен, че държи на мен и упорства да остана. Каза ми, че казусът е в моя дебелоглав. После се замислих и се мотивирах да покажа на какво съм кадърен и да се утвърдя в отбора ", добави халфът.

Нодмбеле мина в Тотнъм през 2019 година от Лион. От началото на сегашния сезон французинът има 22 мача и 3 гола във Висшата лига. Статистиката му включва и 7 мача с 1 гол в Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР