Полузащитникът на Тотнъм Джовани Ло Селсо няма да играе повече

...
Полузащитникът на Тотнъм Джовани Ло Селсо няма да играе повече
Коментари Харесай

Халф на Тотнъм аут до края на годината

Полузащитникът на Тотнъм Джовани Ло Селсо няма да играе повече до края на годината и пропуща сгъстения цикъл към Коледа и Нова година, защото е получил контузия на бедрото в мача с Лестър, разгласи мениджърът на шпорите Жозе Моуриньо. Аржентинецът се появи на терена през второто полувреме и малко по-късно трябваше да напусне наложително. Тотнъм претърпя проваляне през миналия уикенд в тази среща с 0:2. Така 24-годишният Ло Селсо отпада от сметките на Специалния за трите мача в идващите седем дни.

За сметка на това обаче халфът Танги Н'Домбеле, който през седмицата пропусна мача със Стоук Сити за Купата на Лигата, към този момент е разполагаем. Моуриньо обаче ще го остави още време отвън състава.
" Джовани не е подготвен. Не знам и по кое време ще се върне. Със сигурност обаче няма да играе в интервала към Коледа и Нова година. Танги е изцяло възобновен, само че няма да пътува с нас и това е мое решение, сподели Моуриньо преди заминаването за мача с Уулвърхямптън.
Хари Кейн, който игра цялостни 90 минути в предходните четири мача, ще продължи да играе без да се обръща внимание на апелите да му бъде дадена отмора. До момента той е забъркан в 19 попадения във Висшата лига през този сезон.
" За състезател като него, който работи крепко и вярно, има ясна доза, не би трябвало да е проблем да играе на равнище през три дни. Предполагам, че методът му на живот му обезпечава задоволително отмора, оБяви Моуриньо.
Премиър лийг 14 кръг, неделя 20 декември  Тотнъм 0:2краен резулат  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР