Полузащитникът на Саутхемптън Сам МакКуин обяви, че спира с професионалния

...
Полузащитникът на Саутхемптън Сам МакКуин обяви, че спира с професионалния
Коментари Харесай

Играч на Саутхемптън прекрати рано-рано кариерата си

Полузащитникът на Саутхемптън Сам МакКуин разгласи, че стопира с професионалния футбол на 26-годишна възраст, откакто не съумя да се възвърне от тежка контузия на коляното.

" Това е толкоз мъчно решение, защото обезверено желая да играя още веднъж футбол, само че би трябвало да направя това, което е вярно за мен и моето семейство.

Количеството време, в което не съм бил на крайници и не съм тичал, е довело до утежняване на положението ми до степен, че когато се опитам да причисля към избрани елементи от тренировките, получавам мускулни разкъсвания в избрани зони и коляното ми просто не устоя, тъй че бях посъветван, че няма да играя доста дълго време футбол, в случай че съумея да се възстановя ", показа той за клубния уебсайт.

" Всички в Саутхемптън желаят да изкажат сърдечни благодарности на Сам за неговата невероятна отдаденост и старания като състезател на Саутхемптън, както и за държанието му на терена. Той ще продължи да има нашата поддръжка и ще бъде образец за всички млади играчи, които излизат от клубната академия ", се споделя в изказване на " светците ".
 Саутхемптън и Тотнъм направиха 1:1
Тотнъм не съумя да победи 10 от Саутхемптън

Мохамед Салису беше изгонен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР