Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан ще се завърне в групата

...
Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан ще се завърне в групата
Коментари Харесай

Наинголан се връща сред титулярите срещу Интер

Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан ще се завърне в групата на Рома за дербито с Интер на 21-ви януари и ще бъде в титулярния състав, разкри наставникът на " вълците " Еузебио ди Франческо.

Белгийският национал бе осъден от клубното управление, откакто на Нова година качи видео в обществените мрежи, в което пие алкохол, пуши цигари и употребява циничен език. Халфът бе изваден от групата на Рома за дуела с Аталанта и бе съществено санкциониран. Инцидентът към този момент е минало и Наинголан ще играе против Интер, разкри Ди Франческо. " Няма никакъв проблем с Раджа, той ще е титуляр против Интер. Той незабавно се извини за случилото се. Изваждането му от състава за предния мач бе етичен и честен избор, само че в този момент избирам да приказвам за това какво би трябвало да направя, с цел да върна тази Рома от преди 20 дни, която се показа ужасно в Шампионската лига и бе кандидат за купата ", разяснява наставникът на римляните.

В последните седмици формата на " вълците " се утежни и след загубата от Аталанта те се смъкнаха до пето място в класирането на Серия А и към този момент изостават с 12 точки от водача Наполи, а бяха изпреварени и от градския противник Лацио. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР