Полузащитникът на Реал Мадрид - Еден Азар поднови пълноценни тренировки

...
Полузащитникът на Реал Мадрид - Еден Азар поднови пълноценни тренировки
Коментари Харесай

В Испания става страшно: Азар се завръща

Полузащитникът на Реал Мадрид - Еден Азар възобнови пълноценни тренировки с общата група. Белгиецът е отвън терените повече от два месеца поради травма в глезена. За последно той игра в групите на Шампионска лига против ПСЖ (2:2).

Новината е отлична за наставника на 13-кратния европейски клубен първенец - Зинедин Зиден, който така и така разполага с хетерогенен боеприпас от играчи в предни позиции. Освен главния нападател на тима - Карим Бензема, "белия балет " е подхранван от скоростните пробиви на Лукас Васкес, Родриго и Винисиус Жуниор, центриранията и разсичащите пасове на Иско и Хамес Родригес, както и от новодошлия това лято Лука Йович. Когато към тях се причисли бронзовият медалист от Мондоал'2018, ситуацията за съперниковите отбрани ще стане още по-страшно. Важно е да се означи, че други две остриета в офанзивата на Реал - Марко Асенсио и Гарет Бейл са контузени, като първият е трайно отсъстващ.

Очаква се Азар да попадне в групата и да запише игрови минути в мача за Купата на Краля против Реал Сосиедад на следващия ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР